keskiviikko 27. kesäkuuta 2007

Mätsärissä Juankoskella


Kerttu BIS2
Kerttu BIS2 


Suunnattiin tänään illalla koirien kanssa Juankoskelle match show'hun. Mukaamme lähtivät kotijoukkojen lisäksi myös kaverini Satu sekä cockeri Lilli(Merazure Grand Tan). Sää oli sateinen, mutta mitäs pienistä - ei ole eka kerta sadesäällä mätsärissä(tai ylipäätään koiraharrastuksen parissa) ja emmehän me sokerista ole.. No joo. Vähäistä sade kuitenkin oli ja eikä sitä edes jatkunut taukoamatta.


Helka piti alkuun kauheaa haukkukonserttia, kun sitä niin jännitti muut koirat. Onneksi se lopetti kuitenkin vähän ajan päästä, kun pääsi tutustumaan muutamaan koiraan ja kuljeskeltiin vähän ympäriinsä. Treenailin sen kanssa sivussa myös kauniisti ravaamista ja parit pikaiset seisomisetkin otettiin. Helka osaa mennä kauniisti ja se pysyy hyvin kontaktissa vaikka ympärillä olikin hälinää ja häiriötekijöitä. Hienoa Helka!


Veteraanit pääsivät esiintymään viimeisinä ja Kertulla oli kehässä seuranaan villakoira ja sheltti. Kehässä Kerttu jaksoi seistä kauniisti, mutta liikkeiden esittelyssä olisi ollut vähän parantamisen varaa. Maahan tippuneet makupalat imivät taas vähän puoleensa edestakaisin-liikettä tehtäessä. Kehän ympäri kierto meni sitten vähän paremmin. Niin kävi sitten, että Kerttu sijoitettiin ykköseksi. Vetskukehän jälkeen alkoi heti sinisten Best In Show ja punaisen nauhan saaneissa voittaneet sekä vetskujen voittaja kisasivat punaisten BIS-kisassa. Ravaamisen eka kierros meni vähän pää nuupoksissa, mutta sitten toisella kierroksella Kerttu meni kauniisti. Seisomiset ok. Neljänneksi ja kolmanneksi punaisten Best In Show'ssa sijoittui kultaisetnoutajat, toiseksi Kerttu ja voiton vei komea walesinspringerspanieli. Palkinnot olivat hyvät: kuivaruokaa yhteensä 21 kg, possunnahkaluita(4 kpl pienempiä ja 2 kpl isompia rullia), pieni pussillinen muita koiranherkkuja, vedessä kelluva lelu ja kaksi kaunista ruusuketta.


Että olipa taas hyvä päivä. Paras juttu oli, että sain Helkalle taas hyvää sosiaalistumistreeniä ja se pääsi tutustumaan taas muutamiin koiriin. Mukavassa seurassa oli taas kiva olla, touhuta yhteistä kivaa Kertun kanssa(+ siinä sivussa vähän Helkankin kanssa) ja Kertun menestys oli tietenkin hieno päätös mätsärireissulle. :) Voisin vaikka yrittää jonkin kuvankin saada lisättyä tähän kirjoitukseen joskus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti