maanantai 25. kesäkuuta 2007

Juhannuksen kuulumiset


Kerttu ja Helka matkalla Vampulaan
Kerttu ja Helka autossa matkalla Vampulaan - vieretysten on kiva olla 


Juhannus tuli vietettyä kivoissa merkeissä serkkujen luona Vampulassa ja eilen palailtiin takaisin kotiin tänne Siilinjärvelle. Kerttu matkusti tuttuun tapaan erinomaisesti ja myös Helka oli kuin vanha tekijä autossa(oli rauhallinen ja nukkui useaan otteeseen), vaikka autossa tulikin istuttua melkein 6 tuntia ja koirat joutuivat olemaan sylissä. Kahteen kertaan pysähdyttiin matkalla mennessä ja kotiin tullessa, mutta Helka halusi pidätellä koko matkan. Ei tullut pissiä vaikka kuinka kuljeskeltiin pusikoissa ja nurmikoilla.


Vampulassa Helka tutustui heti reippaasti kookkaaseen Rollo-serkkuun ja hyvin tulivat juttuun keskenään, vaikka Helka pariin kertaan säikähtikin pahanpäiväisesti Rolloa. Helka tutustui myös Tilma-kaniin, jota se alkuun pelkäsi kamalasti, mutta sittemmin oli aina innokkaana moikkaamassa. Taisipa kanikin tykätä Helkasta. Kerttu näkee paistinkuvia silmissään kaneja nähdessä, joten se ei lähempää tuttavuutta päässyt Tilmaan tekemään edes häkin läpi, mutta Helka osasi olla nätisti. Helka jouduin myös kerran uittamaan lammessa, kun uimareissulla Kerttu leikkiessään Helkan kanssa pyöritteli sen sellaiseen kuntoon hiekassa, ettei kyllä olisi ollut paljoa autoon tuloa ellei hiekkoja olisi huuhdeltu pois. Helka räiski vedessä kovasti kuvitellen varmaan hukkuvansa, kun sitä sinne laitoin, mutta uidahan tuo osasi luulostaan huolimatta. ;)


Kotiin pääsystä koirat olivat mielissään ja Kerttu halusi heti jäädä muutamaksi tunniksi makoilemaan pihalle illalla ja Helka riekkui innoissaan vanhojen tuttujen lelujensa kanssa. Huomasin myös, että Helkalta oli irronnut reissun aikana kaksi hammasta(alaetuhampaita) lisää. Yöllä aitassa kyllä sitten uni maistui itse kullekin matkapäivän jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti