torstai 7. kesäkuuta 2007

Helka 13 viikkoa


Helka 13 viikkoa


Helka täytti tänään 13 viikkoa. Korkeutta nyt 36 cm ja painoa 7,1 kg. Viikon aikana olemme nyt olleet lähinnä kotosalla ja serkut ovat olleet kylässä. Sisällä Helka on alkanut nyt nukkumaan vessassa, kun minun huoneessani on ollut serkku asustelemassa ja kompostiaidat ovat poissa. Se oikein pyytää päästä vessaan jos ovi on kiinni! :D Viileä lattia siellä kyllä on, joten varmasti on hyvä nukkua. Yöt ollaan vietetty aitassa pihalla ja koirat ovat pienen alkuriehunnan jälkeen nukkuneet rauhassa yönsä. Tosin toissa yönä Helka oli pissannut yhdelle patjalle, vaikka se yleensäkin on pystynyt hyvin pidättämään yön yli.


Yhtenä päivänä tällä viikolla käytiin koulun rannassa, jossa Kerttu ui pariin kertaan ja Helkakin uskaltautui jo melko syvälle ja tykkäsi leikkiä vedessä lumpeenlehdillä. Jalkojen irtoaminen pohjasta näytti vielä hirvittävän, mutta luulisin että se jossakin vaiheessa varmasti ui, kun vedestä tuntuu tykkäävän. Kertun päästessä vuosittaiselle pesulle maanantaina Helka katseli vain hyvin kiinnostuneena vieressä kylpyhuoneessa kun Kerttua pestiin. Kerttu ei kyllä tykännyt, kuten ei yleensäkään, mutta kyllähän sen vaan oli kohtaloonsa alistuttava. ;)


Lakkiaiseni tuli myöskin vieteltyä aurinkoisissa merkeissä viime lauantaina. Koirat olivat lähes koko päivän tarhassa pihalla ja hyvin tuntuivat viihtyvän. Välillä peuhasivatkin yhdessä. Muutenkin ovat alkaneet nyt leikkiä paljon yhdessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti