torstai 14. kesäkuuta 2007

Helka 14 viikkoa tänään ja Kertun kanssa lappalaislenkillä eilen


Helka 14 viikkoa


Perinteisten torstaiaamuisten mittaustuloksien kertomana Helkan mitat tänään 7,1 kg(eli sama kuin viime viikolla) ja 37 cm.


Toissailtana epäilen Helkalta irronneen ensimmäisen hampaan. Olin itse saunassa, kun kuulin kamalan kiljunnan ja sisko sitten kertoi Helkan olleen jyrsimässä puruluuta, kun se oli yhtäkkiä kiljaissut ja rynnännyt tuhatta ja sataa ulko-ovelle. Minä sitten saunasta tultuani kurkkasin suuhun ja huomasin yläleuan etuhammasrivistä puuttuvan yhden naskalin. Siinä näkyi selvästi pieni kuoppa ja siinä näyttäisi myös pilkottavan vähän uutta hammasta.


Eilen käytiin Kertun, Riian ja Justiinan(Fihtolas Justiina) kanssa Kuopiossa lenkkeilemässä yhdessä neljän muun lappalaiskoiran(suomenlapinkoirat Venla, Nekku ja Uski sekä lapinporokoira Unski) kanssa. Vaikka päivä olikin hieman sateinen, saatiin kiertää Jynkänvuoren lenkki oikein mukavassa säässä sateen lakattua. Lenkkeilypaikallekin onnistuttiin löytämään, vaikka pikkuisen sitä etsiessä piti harhaillakin.. ;) Toivottavasti ensi viikolla uudelleen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti