lauantai 14. kesäkuuta 2008

Uintia ja veneilyä


veneilemässä


Tänään käytiin veneilyretkellä järvellä kera koirien. Aluksi käytiin istuksimassa laiturilla, jossa innoissaan touhutessaan ja pyöriessään ympäriinsä Kertun peräpää sitten molskahti veteen ja siitä sitten koko koira. Hetihän se ui rantaan ja oli sitten taas kohta keikkumassa laiturilla. ;)


Ennen kuin päästiin vesille veneellä, siihen piti siskoni veistellä tappi, minkä aikana minä leikitin Helkaa rannassa kepeillä. Helka oli tapansa mukaan intona vesitouhuissa ja kohta se olikin ihan märkä päätä ja häntää myöten. Keppejä ja vesiheiniä kun täytyy sukellella pää korvia myöten vedessä. :D Pikkuisen se tuli uineeksikin samalla keppiä kauempaa hakiessa, mutta vähän sitä tuntuu kauhistuttavan tunne, kun jalat irtoavat pohjasta. Hauskempaa tällä hetkellä tuntuu olevan kahlailu ja vedessä leikkiminen siihen asti kun tassut yltää koskemaan pohjaa.


Soudeltiin siinä sitten muutaman kilometrin päähän kauniissa kesäsäässä ja aaltojen liplatellessa. Kerttu tosin yritti rikkoa rauhan ja hiljaisuuden piippaamalla. Kai sen mielestä oli vähän tylsää olla vain paikoillaan. Nähtiin erilaisia lintuja ja lokinpoikasiakin vihaisine vanhempineen veneestä käsin. Paluumatkalla minun ollessa airoissa ajeltiin sitten lähempänä kaislikkoa ja hups vaan yht'äkkiä olikin yllättävän matalaa! Kerttu innostui heti tilaisuutensa koittaneen ja loikkasi veneestä kaislikkoon Helka tottakai perässä. Muutaman metrin kierroksen jälkeen palailivat takaisin veneelle ja Kerttukin ihme kyllä tuli kutsuista luo vaikka ympäristö oli vähintäänkin mielenkiintoista sen mieleen. :P Saatiin hyppyytettyä taas vaihteeksi märiksi kastuneet koirat paattiin takaisin ja päästiin lopulta lähtöpisteeseen.


Illalla Helka oli kovin väsynyt, eikä paljon eväänsäkään heilauttanut ennen nukkumaanmenoa aittaan. Kesäkausi aloiteltu siis pihalla nukkumisenkin suhteen. Kamerakin oli mukana iltaisella retkellä, kun himoitsin kauniita veneilykuvia, mutta laihaksi jäi saalis, kun kamera hyytyi akun loppumisen takia yhden otoksen jälkeen. Noh, ehkä sitten ensi kerralla muistaa tarkistaa akun virtatilanteenkin paremmin ennen lähtöä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti