tiistai 3. kesäkuuta 2008

Iltatokoilut


Tänään pidettiin illalla pienet tokoilut tuossa asfalttipihalla turvotettujen iltaruokanappuloitten voimin. Alkuun ihan vaihtelevia, kuitenkin lyhyitä seuruupätkiä välillä lopettaen perusasentoon ja välillä suoraan seuraamisesta palkaten. Intoa oli ihan mukavasti, vaikka nyt välillä tokoilu on ollut jokseenkin laimeaa, mitäänsanomatonta.. Olen mietiskellyt, että mahtaisivatko toiset juoksut olla jo tuloillaan, kun pihalla käydessäkin saattaa nykyään pissata jopa kaksikin kertaa, joka on siis puolet enemmän kuin normaalisti. ;) Hyvin se hakeutuu oikealle paikalle perusasentoon ja liikkeellelähdöt on mielestäni hyviä. Välillä seuraamisissa meinaa himpun jätättää. Mutta nyt siis ihan jees nuo kaikki.


Sitten otin maahanmenoja ja istumisia vaihtelevasti eri etäisyyksiltä ja liikkeestä. Maahanmeno on edelleenkin voimakkaampi ja sitä koittaa välillä tarjota istumisiinkin liikkeestä suoraan tehdessä. Huomasin, että maahanmeno onnistuu myös melko etäällä minusta. Istumisissa pitää olla lähempänä, jotta toimaa.


Hmm. Sitten jokusen eteentulonkin tulin ottaneeksi. Minun silmään tulee ihan kivalle paikalle eteen ja suurimmaksi osaksi jo ihan suoraankin. Testasin myös sivulletuloa edestä. Toimihan se, mutta Helka se ei vaan tajua käyttää sitä peräpäätään niin, että sivulle kiepsahtamisen lenkki hieman pienenisi.. Sen täytyy aina tehdä se oma hyvin stereotyyppinen kiemuransa. :D Pääasia tietty kai, että se tulee suoraan ja oikeaan kohtaan.


Loppuun paikallaoloa. Meni ekalla käskyllä alas ja jätin "odota"-käskyllä makaamaan. Tarkoituksena makuuttaa 1min ja kävin kahdesti välillä palkkaamassa. Lopussa sitten juuri kun kello lähestyi minuutin tavoitetta alkoi itikka pörrätä Helkan pään ympärillä ja eiköhän tuon pitänyt sitten nousta ja louskauttaa suullansa itikka pois päiviltä, äsh! Noh, sitten uudestaan makuulle ja toistin saman kuin äsken kahdella välipalkkauksella. Minuutin tienoilla kävin vapauttamassa.


Käännöksiä mallailin sisällä tänään itsenäisesti ilman koiraa. Pyörin ympäri huonetta sillä tuloksella, että Helkakin jo katsoi minua kummasti ja tuli innoissaan katsomaan, että mitäs nyt leikitään!! Voihan vaikeus, kun ilman koiraakin oman kävelyn hallitseminen on jo niin vaikeaa! En tiedä mitenkä osaisin ne oikein opettaa niin ettei ihan hirveän syvälle sysimetsään menisi.. Samaten se liikkeestä seisominen - en vaan osaa millään päättää, että miten siitä lähtisi opiskelemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti