keskiviikko 4. kesäkuuta 2008

Ja taas väännettiin tokoa


Tänään taas pihalle ruokakupin kanssa tokohommiin. Alkuun taas lyhyesti seurailtiin, mutta siinä ei kyllä ollutkaan sitten oikein muuta maininnan arvoista kuin perusasennot ja liikkeellelähdöt. Muuten jätätti ja oli liian kaukana sivusuunnassakin.. Voi että oon sitten ilmeisesti taas mennyt sössimään jotain!!


Eteentulemiset sujui taas ihan kivasti. Parit maahanmenot ja istumiset myös. Luoksetulonkin otin pidemmällä matkalla. Helka jäi hyvin paikoilleen ja pysyikin siellä mainiosti kutsuun asti. Tuli ripeästi ja palkkasin ilman mitään loppuasentoja.


Loppuun sitten väännettiin vielä ihan pari pikku seuruuta, jotka sujui vähän paremmin, kun helpotin harjoitusta hieman. Viimonen otettiin sitten niin, että jätin loput kupissa tähteenä olevat naput maahan ja lähdettiin jokusen metrin päästä seuraamaan. Ekaksi kontakti tipahti kuppia kohti jo aika alussa, jonka jälkeen uusittiin homma ja nyt kontakti pysyi, ei ollut jätätystä ja sain vielä palkattuakin siitä onnistuneesti päästäen kupille syömään loput.


Päivällä saatiin Helkan kanssa koiraterapeuteilta jelppiä ohitusvaikeuksiin. Ihan toimivalta vaikutti, kun tehtiin jo vähän harjoitusta valvonnan alla. Katsotaan josko tää nyt tästä lähtis. Muuten sitten sellainen uusi mieltä vaivaava asia on Helkan niskassa oleva ehkä noin puolikkaan kananmunan kokoinen ihon alla oleva epäsymmetrinen möntti. Se on nyt kasvanut tässä kokoa jonkin verran ja alkujaan epäilin, että se olisi tullut edellisen eläinlääkärikäynnin jäljiltä pistämisestä, vaikka en kyllä edes tiedä onko se mahdollistakaan. Mitään puremajälkeäkään siinä ei näy. Iho vaan tuntuu tosi paksulle siitä kohtaa. Kipeä se ei tunnu olevan, vaikka olenkin sitä hiplannut ja painellut. Pitää nyt seurailla vielä tässä viikonlopun ajan. Sitten on varmaan pakko etsiytyä lääkärille tuota näyttämään, jos ei ala häviämään/kasvaa edelleen..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti