perjantai 6. heinäkuuta 2007

Helkalla ikää 17 viikkoa, kuulumisia


Helka 17 viikkoa
Helka 17 viikkoa


Taas vierähti viikko ja Helkalle tuli eilen jo 17 viikkoa ikää täyteen. Ylihuomenna, sunnuntaina 8.7., vietetäänkin sitten jo pikkuneidin 4 kk -synttäreitä. Painoa Helkalla eilen 9,5 kg ja korkeuttakin oli tullut sentti lisää, eli nyt siis säkäkorkeus 39 cm. Vielä pari senttiä, niin se on jo lapinkoiranartun ihannesäkäkorkeuden rajalla(41-47 cm). :)


Mukavasti täällä on taas mennyt. Helka on luultavastikkin alkanut nyt tajuamaan jotakin jo sisäsiisteydestäkin, eikä puoleen viikkoon ole nyt tullut kuin yksi pissa matolle ja parit muut tarpeet tehty paperille luvalliseen paikkaan. Iloa aiheuttaa asiassa myös se, että suurimmaksi osaksi se nyt tosiaan on tehnyt ulos ja vain muutamat kerrat paperille sisälle. Kertun kanssa riekkumisesta ja painimisesta se tykkää kovasti vieläkin. Nyt viimeaikoina myös riiviöinti meidän käsiämme kohtaan on vähentynyt todella paljon ja todella harvoin enää olemme joutuneet käsiä terrorisoivien hampaitten nipisteltäväksi. Se on ihan kiva juttu se. ;) 


Toissapäivänä käytiin koirien kanssa rannassa, kun oli niin hiostavan kuuma ilma ja Kertun käydessä uimassa, Helkakin yllätti ja tuli ihan pyytämättä uimaan muutaman kierroksen rantavedessä. Sen jälkeen kahlasin itse rantaa myöten Kerttua uittaen jonkin matkaa(Kerttu piti ottaa hihnaa, kun se meinasi ottaa vähän liikaa vapautta omine lupineen) ja Helka tuli silloinkin mukana välillä uiden ja välillä tassut taisivat yltää pohjaankin. Ihan mielissäänhän tuo vaikutti olevan. Oli se Helka kyllä kieltämättä aika koominen näky: vedessä se näytti joltakin epämääräiseltä saukontapaiselta uidessaan ja rannalla vesi paljasti turkin alta ruipelo jalat. :D Nooh, samaa sarjaahan se Kerttukin tieten vähän on, kun vesi littaa turkin vähäksi aikaa vedestä noustessa. 


Kertun kanssa kävimme myös eilen lenkkeilemässä vaatimattomasti viiden ja puolen tunnin lenkin Millan ja monirotuisen Wagner-koiran kanssa. Pitkästä aikaa. Käytiin tosin uimassakin välillä ja siinä sitä aikaa sitten taisikin vierähtää, kun allekirjoittanutkin heitti viimein sen talviturkin päältään. Vesi kun tuntui niin kylmälle.. :D Kerttu ja Wagner uivat myös.


Helka unilla tuulettimen vieressä
Helka unilla tuulettimen viressä (ja tuuletin on siis päällä vaikkei sitä kuvasta niin huomaakaan)


Ainiin, tähän loppuun voisin lisätä kuvan Helkan uudesta huvista. Se on huomannut tuulettimen ihanuuden ja se nukkuu ja oleskelee mielellään tuulettimen vierellä. Riekkumisien välillä se saattaa tulla vähäksi aikaa viilentymään. ;) Kerttu kiertää tuulettimen aina vähän kauempaa, mutta Helkalle se ei ollut mikään jännittävä asia alkuunkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti