sunnuntai 20. toukokuuta 2007

Punttisilimässä Onni-veljeä tapaamassa ja Jasu kylässä


Lauantaina 19.5. suunnattiin heti aamusta Punttisilimään Kertun ja Helkan kanssa. Siellä oli vaikka jos jonkinlaista haukkua ja erityisesti lappalaisia tuli tietenkin seurattua. Kävin myös pohjanpystykorva-kehässä Murren kanssa ja Murrelle tulokseksi PEK1. Esiintyminen meni upeasti! Murre ravasi ylväästi kuin vanha kehäkonkari ja malttoi seistäkin paikallaan, hienoa! :) Käväisin myös kotona pistäytymiseni jälkeen paras narttu -kehässä suomenajokoira Ruskan kanssa, joka oli ensimmäisessä näyttelyssään hienosti JUN ERI2. Paras narttu -kehässä ei kuitenkaan enää sijoituksia tullut ja kehässä olikin todella monta kaunista ajokoiranarttua.

Helka ja Onni painimassa

Helkan kasvattajat tavattiin myös ja nähtiin paljon tuttuja. Erityisen kiva oli nähdä Helkan Onni-veljeä ja kyllä oli pennuilla hurjan hauskaa keskenään pariin otteeseen! Painista ei meinannut tulla loppua sitten millään. Kovasti oli Onnikin kasvanut ja käytökseltäänkin oikein ihana poika. :) Kyllä Helkaa sitten väsyttikin kunhan kotiin päästiin ja se veti sikeitä parin tunnin verran pötköön. Lie uneksinut vielä painileikeistä veljen kanssa.


Sunnuntaina 20.5. kävi sitten meillä kylässä englanninspringerspanieli Jasu(Fariinin Jax-In-The-Box). Alkuun Helka taas juoksi kauemmas, mutta tuli heti kohta reippaana tervehtimään Jasua. Todella äkkiä rohkaistui verrattuna ensimmäisiin tapaamisiin Ransun ja Murren kanssa. Kovasti olisi Helka tykännyt Jasusta, mutta kuten Kerttuakin, niin ei Jasuakaan kauheasti kiinnostanut tämmöinen pikki riiviö. Jasun vierailun aikana Helka sitten päätti lähteä omine lupinensa ojalle leikkimään ja me sitten Niinan kanssa kävimme sitä sieltä pois metsästämässä pöpelikön seasta. Voi pikku ryökäle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti