torstai 17. toukokuuta 2007

Mätsärissä ja Lilli vieraisilla


Tänään heti herättyäni huomasin Helkan korvan juuresta pienen noin nuppineulanpään kokoisen punkin. Sain sen kuitenkin hyvin pois punkkikynällä, mutta kauhea pahkura jäi ihoon punkin jäljiltä.


Kahdeksitoista tähdättiin sitten Kuopiohallin kentälle mätsäriin. Ensin kävin kehässä pohjanpystykorva Murren(jonka kanssa juuri eilen harjoiteltiin) kanssa. Murrella oli parina corgi, joka sai punaisen ja Murre sinisen nauhan. Murrelle ei kehässä maistunut minkäänlainen makupala ja seisomisosuudet olivat vähän levottomia. Ravaamiset meni ihan hyvin. Sinisten kehässä noin 20 pennun jälkeen Murrelle maistui sitten jo namitkin ja kehässä meni todella paljon paremmin. Ravaamisissa se otti hyvin kontaktia ja malttoi seistä vähän paikallaankin. Sijoitukset menivät kuitenkin muille, mutta kehätottumusta ja kokemustahan täältä lähdettiin Murrelle hakemaankin. Lauantaina sitten sinne Punttisilimään.


Veteraanit olivat samassa kehässä pentujen jälkeen ja Kertun pariksi tuli valkoinen villakoira. Kerttu näytti taas oikein nauttivan esiintymisestä ja tuntui oikein loistavan kehässä. Se saikin sitten punaisen. Punaisten kehässä Kerttu jatkoi hyvää esiintymistä ja bokserin kanssa käydyn tiukan lopputaiston jälkeen se sijoittui toiseksi. Hienoa! Tuomari tykkäsi kovasti kummastakin. Palkinnoksi saatiin kaunis ruusuke, 3 kg:n ruokasäkki ja pieni pokaali. Niin ja kaikki osallistujat saivat pienen maistiaspussin koiranruokaa. Se oli kiva juttu, että kaikki saivat jotain. :)


Helka oli taas maailmaa ihmettelemässä mätsärissä myöskin. Paljon se sai rapsutuksia ihmisiltä ja muutaman koirankin kanssa se teki vähän tuttavuutta. Muuten se osasi kyllä ottaa taas hyvin rennosti ja nukkui aina välillä jonkun sylissä tai maassa. Koira- ja ihmispaljous sitä ei kyllä näytähaittaavan yhtään. Muut koirat lähempää tuttavuutta tehdessä alkuun vähän jännittävät, mutta kyllä siitä näyttäisi oikein reipas koira kehittyvän. Niin ja tänäänhän se tulikin jo 10 viikkoa elämää täyteen Helkalla.


Illalla sitten kävi kylässä vielä kaverini cockeripentu Lilli(Merazure Grand Tan). Lilli oli kovasti rohkaistunut sitten viime näkemän ja oli hyvin reippaana meillä. Helkakaan ei enää näyttänyt juurikaan pelottavan, eikä uusi tuttavuus Kerttukaan ollut kamala. Helkaa kyllä väsytti varmaankin mätsärin jäljiltä ja se nukkui pariin otteeseen Lillin vierailun aikana. Leikkiä ei vieläkään nähty, mutta kyllä nämä pennut jo kuljeskelivat keskenään ympäri taloa. Ehkä jo seuraavan kerran. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti