perjantai 19. tammikuuta 2018

Hilpan pennut 2vko

Pentujen toinen viikko on mennyt mukavasti. Syöden ja nukkuen. ;) Painot ovat nousseet tasaisesti kaikilla, mutta noin 200g on eroa pienimmän ja isoimman välillä. Tyttö ja poika2 olivat 2-viikkoissynttäreillään vielä vähän vajaa kilon painoisia ja pojat 1 ja 3 jo reippaasti päälle kilon.

Ensimmäisenä silmänsä avasi poika3 10vrk iässä, seuraavaa päivänä poika2 ja 1 ja tytöllä silmät olivat kokonaan auki siitä seuraavana päivänä, eli 12vrk. Kaikki harjoittelee nyt jo mukavasti liikkumista: nousevat jaloilleen ja kävelevätkin jokusia askelia. Kontaktia ihmiseen ovat nyt myös selvästi alkaneet ottaa enemmän ja tulevat syöntien jälkeen könyämään jalkojen päälle ja siliteltäviksi.

Kynnet on leikattu ensimmäistä kertaa ja olihan se hikinen homma poika1:n ja tytön kanssa erityisesti! Poika1 pisti varsinkin sellaiset raivarit ja huudot asiasta ja venkoili minkä pystyi. Ensimmäiset matolääkkeet annettiin 2-viikkoissynttäreitten kunniaksi ja kyllä se tuntui karmealle kaikkien mielestä maistuvan. ;) Kuvien ottokin oli varsin mielenkiintoista tällä kertaa, eikä malttia meinannut pennuilla olla - saati että olisivat alustalla pysyneet paikoillaan hetken..

Pennut ovat nyt saaneet myös nimensä, joihin idea lähti Suomi100-teeman pohjalta ja pentujen nimet ovat suomalaisia muinaisnimiä.

Miskajasmin Kaukamoinen (poika1)
Miskajasmin Ikitiera (poika2)

Miskajasmin Ihalempi (tyttö)

Miskajasmin Aikamieli (poika3)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti