tiistai 16. tammikuuta 2018

Hilpan pennut 1vko

Hilpalla oli synnytyksen jälkeen ripulia ja synnytyksestä seuraava yö ravattiin ulkona. Maha tuntui sitten asettuvan Attapectinillä, mutta meni sitten taas vielä löysälle, kun lopetin Attapectinin antamisen. Sen jälkeen syötinkin sitä sille 3 päivän verran, niin masu alkoi olla parempi. Tehobaktilla jatkoin vielä Attapectinin jälkeen ja maha ollut ok.

Poika2:n paino laski hieman syntymän jälkeisestä painosta seuraavaan päivään ja lähti hitaammin nousuun(nousi kyllä koko ajan, mutta pienemmin askelin) kuin muilla, pentu oli kuitenkin koko ajan yhtälailla virkeä kaveri kuin muutkin ja innokkaasti tissillä. Annoin muutamina päivänä pari kermaviili+hunaja-annosta sille lisäksi ja paino tuntuikin lähtevän sen avustuksella paremmin nousemaan. Korviketta koitin antaa, mutta ei suostunut sitä syömään.


Pentuja Hilpa on hoitanut todella tunnollisesti ja hyvin. Maitoakin on tuntunut riittävän ja pennut ovat olleet tyytyväisen oloisia, joskin herkästi kommentoivat äänellä, jos jokin ei mene mielenmukaan tissillä ja punnituskin on ollut välillä huudon ja riehumisen paikka.

Pennut tulivat viikon ikään 11.1. Tässä kavereista kuvia:

Poika1 664g

Poika1, "hra Hulk" ;)

Poika2 521g

Poika2

Poika3 764g

Poika3, melkoinen pullukka!

Tyttö 605g

Tyttö

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti