keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Vuoden aloitus Kertun synttäreillä

Vuosi vaihtui ja uusi aloitettiin perinteiseen tapaan Kertun syntymäpäiviltä. Tänään tuli 15 vuotta elämää täyteen. Montaa mukavaa ja hyvää päivää toivotaan edelleen jatkoksi! Onnea Kerttu! :)

Tässä Kerttua tältä päivää. Erittäin talvisissa maisemissa. ;) Hassua, kun näyttää aivan loka-marraskuulle.. Eilen, uudenvuoden aattona, saatiin sentään muutaman sentin lumikerros aamusta, mutta tähän aamun mennessä yöllinen vesisade oli senkin vienyt mukanaan.Joulu ja vuodenvaihde vierähtivät rauhallisissa merkeissä kotikotona Kuuslahdessa. Eiliset räiskeet eivät paljon koiralaumaa hetkauttaneet ja iltaa vietettiin rauhassa koisien ja puruluiden parissa. Kerttu ei enää taida kuulla pamahduksia, joten sekään ei enää ole levoton tulituksista. Raijalla pää hieman pyöri ensimmäisten kovien pamausten kuuluttua naapurista, että mitä tämä on, mutta taisi sitten todeta ettei mitään kummempaa siitä seurannutkaan. Tosin lauman muut jäsenetkin olivat tässä hyvänä esimerkkinä, kun eivät Helka ja Oilikaan reagoi paukutteluihin. Yhdeksän jälkeen, kun naapurin pahin paukuttelu oli rauhoittunut, käytin koiralauman ulkona, eikä etäämmältä kuuluvia poksahduksia huomioitu. Raijakin olisi vain tahtonut jäädä pihalle riehumaan Oilin kanssa. ;) Muuten koirat saivat viettää illan sisätiloissa ja kahden jälkeen käytiin vielä sitten viimeisellä ulkoilulla. Hyvin meni vuoden vaihtuminen siis!

¨
Tyttöjen joulukorttiposeeraus marraskuun lopulta ja myöskin eka ryhmäkuva kaikista neljästä yhdessä. Helka, Oili, Kerttu ja Raija.

Raija täytti kohta viikko sitten 7 kuukautta ja jokunen viikko sitten mittoja oli 14kg ja 46cm. Pitäisi taas ottaa päivitystä asiaan.


Raija 7kk


Raijan 7kk naamakuva.

Kajaanin KV ja Raijan ensimmäinen pentukehä häämöttää jo aivan lähellä ja 12. päivä suunnataan auton nokka kohti Kajaania. Loppiaisena olisi tarkoitus käydä vielä ensimmäiset varsinaiset näyttelyharjoituksetkin kokeilemassa ja katsomassa vähän ennalta millainen Raijan ensiesiintymisestä kehässä mahdollisesti tulee. :D Ollaanhan me kotioloissa hieman muutamaan kertaan treenattu, mutta katsotaan nyt miten häiriöisemmässä ympäristössä sujuu. Tammikuulle on suunnitelmissa Raijalle myös Jalostuspäivien näyttely Kuopiossa 26.1. ja siellä yhteydessä otetaan ilmeisesti myös prcd-PRA -testi.

Loppukevennykseksi vielä muutama kuvamuisto joulukuun ajalta, milloin sitä luntakin vielä oli ihan mukavasti nautittavaksi! Uutta kovasti odotellessa..


Serkukset Oili ja Raija.


Oili nauttii lumesta.


Helka keppikuningatar.


Raija iloittelee keppien kanssa toisella tapaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti