keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Remonttia gallerialle ja metallinnoutaja

Kuvagalleriamme kuvat.fi:ssä koki nyt hieman remonttia ja tein gallerian selkiyttämiseksi sellaisen muutoksen, että kaikki omien koirien kuvat löytyvät nyt "Omat koirat" -kansiosta.

Lisäsin galleriaan nyt myös vanhemmat kuvat, jotka ovat aiemmin majailleet enemmän tai vähemmän toimivasti kotisivutilassa Photobucketista linkitettyinä. Osa on kyllä laadultaan erittäin huonoja ja rakeisia, mutta jotain muistoja ohitetuilta vuosilta sentään.

Tästä linkistä pääset tutkailemaan galleriaa:
http://parviasa.1g.fi/kuvat/Omat+koirat/

Gallerian muutoksen vuoksi täällä blogissa näkyvien kuvien polku on muuttunut, joten nyt on paljon kuvia jotka eivät blogiteksteissä näy, mutta yritän niitä pikku hiljaa aina ehtiessäni palautella takaisin nykyisillä linkeillä. Hiljaa hyvä tulee. ;)

Helka on harjoitellut nyt pariin kertaan metallinoutoa. Löysin muutamia viikkoja sitten Mustista ja Mirristä koiranruokaostoksilla käydessäni 70%:n alella metallikapulan ja koeteltiinpa sitä sitten oitis kotiin päästyä. Aiemmin oli pariin kertaan tarjotellut Helkalle jättiläismäisen kokoista ja aika painavaa itse Kannuksen metallitunneilla tekemääni noutokapulaa, mutta Helka ei halunnut ottaa sitä suuhunsa, enkä minä ollut kiinnostunut työstämään asiaa sen enempää.

Nyt alkuolettamus minulla oli, että Helka tuskin haluaisi ottaa metallikapulaa suuhunsa. Pistin kapulan lattialle ja kävin namein ja naksun kera varustautuneena odottelemaan. Helka älysi nopeasti, että tää kapula on se juttu, mitä siltä haetaan ja kosketteli sitä innoissaan kuonolla pariin kertaan. Sitten vaadin heti jo enemmän ja seuraavat pari palkkaa tuli siitä, että se hieman kosketti avatulla suullaan kapulaa. Pari naksua siitä ja hups - sitten kapula nousikin jo minun käteeni asti! Muutama maasta nosto käteeni ja sitten heittelin kapulaa noin metrin päähän matolle ja Helka haki ja toi kapulan. Mainiota! :)


Pitämistreeniä. Tämä toiselta harjoituskerralta. Helka on innoissaan, näkee oikein miten sen silmät loistavat! :)

Sitten vierähti taas aikaa ja kapulahomma oli unholassa, mutta nyt toisella treenikerralla muutama päivä sitten tehtiin kapulan hakemista pidemmältä matkalta(en kylläkään tehnyt sitä heittämällä, kun sisällä oltiin! :D ) ja hieman pitämistä. Ihan hienosti sujui. Kapulalle mennessä sillä on selvästi enemmän intoa ja palauttaessa tahti on hitaampaa. Tarttumiseen menee ainakin vielä selkeästi hetki miettiessä, mutta kuitenkaan tuo metallin suuhun ottaminen ei vaikuta mitenkään väkinäistä olevan. Helkan olemuksesta sen huomaisi kyllä heti, jos se sellainen väkinäinen asia olisi. :P Varmaan kunhan toistoja saadaan lisää, niin palautuskin nopeutunee. Ja kun kisatavoitteita ei meillä Helkan kanssa ole, niin periaatteessa mulle ihan sama, kunhan se kohtalaiseen tahtiin sen mulle kantaa. ;)

Loppuun vielä linkki videoon toiselta treenikerralta:
https://picasaweb.google.com/100907547313699120259/Videot#5855927681094623330

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti