tiistai 29. tammikuuta 2013

Synttäreitä

Tänään vietetään Oilin 3v-synttäripäivää. Vaikka Oilin ajatukset ovatkin meneillään olevan juoksun vuoksi nyt olleet hieman muualla(pojissa!), niin vanhenemisen kunniaksi ilakoitiin pihalla palloleikkien ja Helkan kanssa spurttailun muodossa sekä Kertun kanssa voimia lapasen vedossa mitellen. Ohessa tältä päivää Oilin synttäriposeerauksia.Kerttu taas täytti 14 vuotta jo heti vuoden aloitukseksi 1.1.! Kovin on mummo ollut nyt hyvässä vedossa viime aikoina, mikä onkin erittäin ihana asia!  Ei olisi kesän vaikeuksien aikaan kyllä millään uskonut, että 14. syntymäpäivää enää saavutetaan, mutta tässä ollaan nyt kuitenkin ja toivotaan vielä monta hyvää päivää jatkoonkin! Kerttua tammikuulta:Nyt viikonloppuna vietettiin Kuopiossa pystykorvien jalostuspäiviä ja minulla hujahti pitkät päivät siellä talkoohommissa. Viikonlopun aikana meillä oli täällä vieraina Heli kera lapinkoira Severin ja isovillakoira Hipan. Perjantaina reippailtiin jäällä ja olisinko uskonut, että Helka juoksenteli siellä ihan rennosti porukassa, johon kuului vieras narttu! En todellakaan. ;) Muutenkin meni Helkan ja Hipan yhteiselo yllättävän hyvin. Aika hyvin olivat välittämättä toisistaan ja Helkakin sieti Hipan läsnäoloa. Ihmeiden aika ei ole näköjään ohi!4 kommenttia:

 1. Oilille onnea vielä <3 Ihana tuo Oipan toka kuva sekä Kertun vika !! (:
  Nähtiin tänään koirapuistossa Oilin värinen lappalainen, oli "hiukan" karvaisempi, mutta Melli rakastui silti (;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Melliä! <3 Oililla on ollut ihan tylsää, kun on kotona vaan joutunut tutun lapinkoirajengin kanssa olemaan! Jännä nähä, että jos joskus tulee labbiksia vastaan, että suhtautuuko se niihin jotenkin kiinnostuneesti. ^^

   Poista
 2. Vaikka periaatteessa lapinkoirilla pitäisi oletusarvona olla pitkäikäisyys, on 14-vuoden iän saavuttaminen kuitenkin sellainen "kunnollinen" rajapyykki ja iäkkään koiran ikä, varsinkin, mikäli koira edelleenkin on iloinen ja eloisa, joten onnittelut Kertulle ja Kertusta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen aivan samaa mieltä! :) 14 vuoden ikä on kyllä hieno saavutus siitä huolimatta, että tosiaan lapinkoiran pitäisi olla pitkäikäinen rotu. Vaikka nivelvaivojen takia nyt ollaankin puolisen vuotta lääkityksin menty, niin siitä huolimatta Kertulla on edelleen se sama pilke silmäkulmassa kuin nuorena, se on aina innokas ottamaan osaa kaikenlaisiin touhuihin(pitää kyllä välillä ihan koittaa hillitä sitä ihan rajuimmista painileikeistäkin nuorempiensa kanssa, tietäen nuo takapään ongelmat) ja rakastaa edelleen liikkua. Lenkkiäkin kuljetaan vielä sellainen 3-4km päivässä.

   Kiitos onnitteluista! Allu ja Kerttu ovatkin hyvin samanikäisiä! :)

   Poista