sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Mätsärissä Kertun ja Oilin kanssa

Pyörähdettiin eilen aamusta Kuopiossa Telkkistentien hallilla hakemassa näyttelytreeniä Oilille ja muuten vaan ilahduttamaan Kerttua. ;) Oili käyttäytyi alkuinnostuksen jälkeen mukavan lunkisti hallissa, eikä se ainaskaan ollut yhtään kauhuissaan tilanteesta - päinvastoin. :D Kehään päästiinkin aika nopeasti. 8-12kk ikäisiin pentuihin oli ilmoitettu 9 pentua. Pariksi saatiin australianpaimenkoira, joka käyttäytyi erinomaisesti kuten myös Oili. Seisomiset ja ravaamiset meni erittäin hienosti Oililta ja myös tuomarin tutkiessa se oli nätisti. Vähän liikutti itseään, mutta se nyt ei paha virhe ole. ;) Oilille ojennettiin lopulta punainen nauha, vaikka molemmat olisivat varmasti voineet punaisen tällä esiintymisellä saada. :) Punaisten kehässä Oili jatkoi mukavaa esiintymistä ja sijoittuen mätsärissä ensimmäistä kertaa, sijoitus siis tällä kertaa punaisten 3.

Sitten odoteltiin ihan jokunen tovi Kertun veteraanikehää Paulan ja Priitan(Miskajasmin Priitta) seurassa ja Oili ja Priita toki painia nujusi vähän väliä. ;) Veteraaniluokassa osanottajia oli vain kaksi. Kertun parina oli pirteä Donna-villakoira ja Kertulle ojennettiin näistä kahdesta punainen nauha. Samalla se toki otti myös luokkavoitin punaisten 1., kun muita ei siihen ollut osallistumassakaan. ;) Best In Show -kehä alkoikin sitten jo aika pian ja koiria oli kehässä neljä. Tuomarit kävivät vielä koirat läpi ja juoksuttivat. Kerttu meni siskon kanssa edelleenkin erittäin hienosti ja tuomarit sijoittivat sen sijalle 3.

Mukava oli kyllä, että tuli lähdettyä kun illalla jahkasin mennäänkö vaiko ei. Viime kertainen kokemus ko. hallista ei ollut niin miellyttävä, kun oli ihan kamala tungos ja ihmisiä ja koiria ihan vierivieressä. Nyt onneksi oli vähemmän porukkaa paikalla. Hyvä harjoituksen sai Oili hallista ja kehässä olosta ja Kerttu sai toki erittäin iloisen mielen, kun pääsi esiintymään ja reissulle mukaan. :) Mätsärin jälkeen käytiin vielä Paulan ja Priitan kanssa Vuorelan koirapuistossa ja siellä lappalaiskolmikko piti hauskaa räntäsateessa. Kerttu rakasti koirapuiston esteitä: keppejä, minipuomia, hyppyä ja rengasta. :) Kovasti siitä oli hauskaa päästä pitkästä aikaa aksailemaan. Pikkutytöt suorittivat kaikkea sen mukaan, mitä malttoivat. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti