maanantai 18. lokakuuta 2010

Jyväskylän erkkari 17.10.2010

Oili pyörähti esiintymässä Saara Sampakosken arvioitavana 7-9kk ikäisten narttujen pentuluokassa. Esiintyminen sujui hyvin, vaikka mun mielestä Oili oli jotenkin ihmeellisen rauhallinen tavalliseen käytökseensä verrattuna. Sijoituksia ei tullut, tässä arvostelu:

"Hieman vieraan vaikutelman antava narttupentu. Mittasuhteet oikeat. Kevyt pää ja raajaluusto. Oikea-asentoiset normaalisti kulmautuneet raajat. Turkki vielä tulossa. Esiintyy ja esitetään erinomaisesti."

Oili Jyväskylän erkkarissa

Oili Jyväskylän erkkarissa

Paikanpäällä vietettiin ihan aamusta ryhmäkehiin saakka. Mukavaa oli tavata taas tuttuja ja nähdä lappalaiskoiria, vaikka ilma olikin aika kolea eikä palelemiselta voinut välttyä. Paulalle ja Priitalle suuri kiitos kyydistä ja matkaseurasta!

Voisi ehkä myös mainita Oilin vierailusta erkkaria edeltävältä päivältä Paulan ja Priitan luota, kun Oili joka ei ikinä ole kissoja nähnyt käyttäytyi hurjan hienosti ja rauhallisesti Vauhtia ja Maunoa kohtaan! :) Kyllähän sitä kiinnosti, että mitä otuksia nuo ovat, mutta osasi pitää väliä jos kissat niin tahtoivat ja muutenkin käyttäytyi nätisti. Joskus se osaa yllättääkin! ;) Oili myös pääsi nousemaan ekaa kertaa kerrostalon portaita, joista hieman näkyi alaspäin ja ne olivatkin hyvin jännät ekalla kiipeämiskerralla. :D Sitten kuitenkin seuraavilla kerroilla homman juju oli mennyt perille ja vauhti portaissa alkoi koko ajan kasvaa. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti