maanantai 26. heinäkuuta 2010

Riekuntaa mätsärissä

Eilinen match show Nilsiässä:


Kerttu kehien jälkeen

Kerttu siskoni esittämänä veteraanien 4. Yhteensä luokkaan osallistui 5 veteraania. Esiintyessä oli yrittänyt kovasti laukkailla, mutta muuten menny ok.


Oili esiintymisten jälkeen

Oilille ei sijoitusta pennuissa. Yhteensä pentuja näyttäytyi kehäsä 7 kappaletta. Mätsäripaikalle päästyä Oili tuntui heti jättäneen aivonsa jonnekin ja kaikki käytöstavat sen mukana. Joka paikkaan, joka koira ja ihmisen luo olisi pitänyt päästä ja hihnakäytös oli hieman kyseenalaista.. Kehässä kaikki pennut olivat ensiksi näyttämässä yhtäaikaa liikkeitään ja se oli kyllä semmoista hurlumhei-menoa että.. Oili veti, hyppi, pomppi, laukkasi ja oli muutenkin ärsyttävän epäkiinnostunut minun olemassaolosta. Toisella "ravi"kierroksella oli hitusen parannusta havaittavissa, mutta noh. Yksittäisarvostelussa Oili tuntui sitten taas palauttaneen mieleensä jotain tapoja. Pysyi paikoillaan kun tuomari tuli, antoi katsoa hampaat ja muutenkin kopeloida. Hienoista jalkojen siirtelyä miestuomarin tutkiessa, mutta sepä nyt ei mikään katastrofi ole. Edestakaisin ja kehän ympäri meno meni nyt itsekseen ihan hyvin. Jatkoon ja sijoille ei siis päästy, mutta tuli siitä ainakin hyvä kokemus pienelle koiralle.

Ennen kehää ja kehän jälkeen Oili sai painiseuraa 11kk:n ikäisestä Tessa-lapinkoirasta (Staalon Ahomansikka) ja sekös oli Oilin mieleen, kun joku jaksoi hänen kanssa painia! Tapahtuman loputtua Oili himoitsi jo kovasti järveen ja sinne se sitten pääsikin pulahtamaan ja noutamaan jonkun rannalle jättämää maitopurkkia. Jopas pieni musta taas nautti, kun sai viilentyä ja läträtä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti