lauantai 10. huhtikuuta 2010

Paluu Savoon

Niinpä sitä sitten sain tiistaina loppuun työssäoppimiseni koulun koirahoitolalla ja tehtyä kaikki valmistumiseen vaadittavat näytöt. Tulihan siinä vietettyä useempi viikko Kannuksessa koiria hoidellen ja vaikka viikot oli raskaitakin, niin kovasti paljon antoisia! Eiköhän sitä taas tarttunut lisää uutta kokemusta erilaisten koirien suhteen ja tuli tutustuttua moneen uuteen ihmiseenkin paremmalti. :) Hirveän nopeasti viikot meni ja pakko on sanoa, että oli kyllä mukavaa ja viihdyin erittäin hyvin. Keskiviikkona sitten tehtiin arvioinnit näytöistä ym. ja suoritin vielä viimeiset pakkailut ja siivoukset kämpillä ja neljän jälkeen jätettiin sitten hyvästit Kannukselle. Seuraavan kerran Kannukseen palataan 30.4., jolloin olisi valmistumispäivän aika. Kotona oltiin sitten illasta seitsemän jälkeen ja matka sujui joutuisaan, kun kesänopeudetkin oli jo vaihtuneet! Oili matkusti aivan yllättävän hienosti autossa, vaikkei olekaan autoillut kuin matkan Kempeleestä Kannukseen! Rauhottui heti autoon päästyä kevythäkkiin(jossa ei koskaan aiemmin ollut edes ollut!), makoili ja nukkui koko matkan - ihan hiljaa. :) Eikä pahoinvointiakaan tai mitään.

Kotiin kun päästiin, niin Oili tapansa mukaan alkoi heti reippaasti tutkia pihaa ja hyökkäsi kiusaamaan Kerttua. :D Helkakin tietenkin oli erittäin riemuissaan Kertun näkemisestä ja voi sitä vauhtia, kun se taas vilisti menemään pitkin pihaa innoissaan. :) Helkasta oli myös erittäin ihanaa, kun kotona on vielä hurjan paljon enemmän lunta kuin mitä Kannuksessa oli ja se kieri oikein turkkinsa märäksi innostuksissaan.

Sisätilatkin Oili otti ihan heti omakseen ja yöt on nukuttu uudessa kodissa erittäin hyvin. Peppi-kilppari on herättänyt Oilissa ihmetystä ja mielenkiintoa kovasti. Peppiä olisi kiva hieman nuoleskella ja maistellakin sekä läpsiä sitä hieman tassulla. :P Hienosti se kyllä uskoo, kun asiasta sitä kieltää. Muuten ollaan Oilin kanssa käyty vähän hihnakäveleksimässä tässä ihan lähialueella ja reippaasti se kulkee.Tänäänhän Oilille tuli nyt 10 viikkoa ikää ja painoi oli nyt 4,7kg ja korkeutta 29,5cm, eli sitten viime viikon on tullut kilo painoa lisää ja sentti korkeutta. Hieman se on pienempi kuin mitä Helka saman ikäisenä, mutta hitusen verran vaan. Jännää nähdä miten kasvu menee samaan muottiin Helkan kanssa jatkossa. Nyt on mukavaa, kun on yhdestä koirasta jo jonkinlaista "tilastoa", johon voi sitten vähän vertaillakin kasvun kehitystä. :)Niin ja täytynee tänne blogiinkin Oili-neidistä mainita, että on kyllä melkoinen kaveri aitojenkin pidätellä, kun tyyppi tulee kepeästi yli 70-senttisistä kompostiaidoista, kun hän ei tahdo aitauksessaan olla. :D Luulin ensiksi sen tunkevan itsensä jostain väliköstä, kun se pariin kertaan löytyi muualta kuin pentuaitauksestaan, mutta sitten sain sen Kannuksessa tavaroita pakkaillessa itse teosta kiinni ja näin, että ylihän se siitä tulee! Hyppää ensialkuun niin, että saa etutassunsa reunan yli ja kiipeää siitä sitten lopun matkaa ja pomppaa ketterästi alas. Saas nähdä tarvitaanko isompana millaisia esteitä neitiä pidättelemään, vai unohtuvatko nämä taidot ajan kanssa. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti