maanantai 23. maaliskuuta 2009

Silmätarkastuksessa ja muita kuulumisia


Minä vietin viime viikonlopun tiiviisti työhommissa Lappalaiskoirien pääerkkarissa Kuopiossa. Eilen, sunnuntaina, Helkakin pääsi (tai joutui) lähtemään mukaan, kun käytin sen silmätarkastuksessa siinä sivussa. Päivi Kallioniemi tarkasti Helkan silmät viimeisenä ja täysin moitteettomat, kirkkaat silmäthän siellä näkyi. :) Laittelin itse siinä tippoja koirille ja Helkankin tipotin ihan itse. Hyvin sujui ja pää pysyi nätisti paikoillaan, kun tiputtelin tipat silmiin. Lääkäritädin tutkimusvälineet oli kyllä vähän ällöjä, mutta niistäkin selvittiin. ;)


Ennen silmätarkkia Helka oli sitten päässyt esiintymään junior handlerissa Essin kanssa ja olivat sijoittuneet toisiksi neljän kilpailijan joukosta. :) Vähän Helka kait oli ollut innoton, mutta muuten sujunut hyvin esiintymiset.


Eilen tapahtui myös sellaista hienoa, että Helkan veli Kassu(M. Kuunlumo) nappasi viimeisen valiottavan SERT:insä ja näinollen sai nyt hienon FI MVA -tittelin. Onnitteluja velipojalle omistajineen sekä kasvattajalle! :)


Tänään sitten suuntasin yksikseni Kannukseen ja alkoi noin kolmen viikon jakso ilman koiraa. Helka jäi kotiin siksi, että ensi viikolla meillä on koulussa ns. "reissuviikko" ja reissataan maanantaista torstaihin mm. opaskoirakoululla ja poliisikoiralaitoksella vierailemassa. Sille viikkoa Helka piti sitten jättää kotiin hoitoon ja nyt kun erkkarin takia olin kotosalla käymässä, niin ensi viikonloppuna en sitten olisi mennyt. Pakko oli jättää kaveri jo nyt. Reissun jälkeen menen kotiin vasta Pääsiäiseksi, kun koulua ei ole silloin kun n. puolikas viikko. Toisaalta tässä on nyt se hyöty, että ehkä Helka nyt voisi mahdollisesti tällä kertaa säästyä kennelyskältä, kun sitä on nyt tässä muutamia tapauksia jo alkanut putkahdella täällä taas. Toivottavasti siitä ei kovin pitkää ja laajaa epidemiaa täällä taas syntyisi. Olo on kyllä orpo ilman kaveria ja kuka nyt lämmittää sängyn jalkopäätä yöllä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti