perjantai 13. helmikuuta 2009

"Kun taivaalta satoi karkkia!"


Kerttu oli eilen ollut mukana seurailemassa siskoni penkkareita Siilinjärven keskustassa ja se oli luullut olevansa suorastaan taivaassa, kun karkkeja lenteli sinne tänne. :D Voin vaan kuvitella miten intona ja touhuissaan Kerttu on nameja kytännyt. Muutaman karkin papereineen oli kuulemman saanut Kertun kitusista kaivella, sen verran ovela se oli osannut olla. :P


Me Helkan kanssa vietetään vielä viikon verran Kannuksessa, ennen kuin sitten hiihtoloman alkaessa suunnataan taas koti Siilinjärveä. Eilen vietettiin koko koulupäivä koirien kanssa hallilla. Tehtiin kaikenlaisia pieniä harjoituksia ja tutustuttiin myös Tellington Touch -menetelmään ja testailtiin sitä koiriin. Helka ainakin tykkäsi ja rentoutui mukavasti lopuksi, vaikka välillä tulikin pieniä häiriöitä, joille piti pöhistä. Vaan kyllä oli koira väsynyt tuon päivän jälkeen - kuten myös allekirjoittanut.


Noin viikon päästä on sitten myös Tuusniemen ryhmis, jossa pyörähdetään kehässä. Helkan oli tarkoitus kehäillä myös syntymäpäivänään Kuopion ryhmiksessä, mutta minulla oli lievästi ilmaistuna ongelmia tekniikan kanssa, enkä saanut sitten täällä Kannuksessa tulostelluksi ilmoittautumislomaketta ja saati sitten maksukuittiakaan. Jäipä sekin sitten, mutta ei mahda mitään..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti