sunnuntai 5. lokakuuta 2008

Näytelmiä


Reissattiin tänään Kertun ja karvatuppo-Helkan voimin Jyväskylän Laajavuoressa erkkarissa. Helkan tulos NUO EH arvostelulla: "Tyypiltään ja mittasuhteiltaan erittäin hyvä nuori narttu. Hyvä pään malli. Silmät saisivat olla tummemmat. Kookkaat korvat. Kaunis kaula ja ylälinja. Hyvä luusto ja raajoje kulmaukset. Hyvä rinnansyvyys, mutta kyljet voisivat kaareutua paremmin. Oikea karvalaatu. Hieman voimaton liikunta." Tuomarina siis Paula Rekiranta, jonka tuomaroimana Helka teki tammikuussa -08 junnuluokan näyttelydebyyttinsä, silloinkin EH:n arvoisesti.


Esiintymisissä niin hyvää kuin huonoakin. Seisomiset sujui hyvin ja maltilla, mutta ravaamiset olivat jotain hyvin tahmeaa.. Oli kuin jotain kivirekeä olisi perässään vetänyt. ;) Muuten käytös näyttelypaikalla suhteellisen jees. Pörinää kuului jos neidin lähelle yritettiin epätuttavallisesti tungeskella, mutta muuten osaa ottaa oikein lunkisti. Kevythäkissäkin pötkötteli taas muutaman tunnin verran tyytyväisenä unilla kehän jälkeen. Kerttu toimi seuraneitinä ja olipa sekin pötkötellyt raajat oikosenaan Laajavuoren aulassa, kun olivat äitin kanssa lämmittelemässä. :D Mukaanpääsystä reissuun Kerttu oli tottakai todella mielissään. :) Päivä erkkarissa vierähti taas nopeasti ja vasta BIS-kehän jälkeen lähdettiin ajelemaan kotia kohti.


Ja nyt lähtee taas Helkalta villat! Kyllä se aina osaakin sopivasti näyttellyiden alla alkaa karvojaan pudottelemaan. Olihan se jo aika karmea näky tänään ja harjalla en uskaltanut koskea juuri kuin sen kaulukseen vaan ennen kehää ja nypin vaan pahimmat tursottavat tupsukat pois. Vaan nytpä on sitten reilusti aikaa seuraaviin näyttelmiin, jotka tulevat todennäköisesti olemaan jalostuspäivät helmikuulla, joten eipä ole kiire turkkia kasvatella. Tosin saattaisihan se pohjavilla kivasti lämmittää syysviimoillakin, mutta se ei näköjään Helkaa kauhistuta, kun nyt päätti bikiniasuun heittäytyä. ;)


Kerttu kävi myös viikko sitten(26.9.) esiintymässä Kuopion Lemmikkiareenalla mätsärissä. Veteraaneja oli paikalla ollut 5 kpl ja Kerttu oli sijoittunut toiseksi. Ruokasäkki ja ruusuke oli taas tullut kotiinviemisiksi ja Kerttu oli tapansa mukaan taas nauttinut kovasti huomiosta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti