sunnuntai 19. lokakuuta 2008

Syyslomaviikko vierähti lomaillen


Niin se vaan meni jo, syysloma siis. Lomaillen meni tosiaan joo. :) Mitään niin merkittävää ei tehty, paitsi yhtenä päivänä tosin pikkuisen pompittiin agihyppyjä kotipihalla kummankin tytön voimin ja Helkan kanssa saatiin aikaiseksi muutama ilmaisuharjoituskin siskon toimiessa ukkona. Hienosti tuli letkunpätkä tuotua minulle, vaikka viimeisellä kerralla matkaakin oli jo vähän enemmän ja ukko vaikeammin piilossa. Lenkkeilyä ollaan tietenkin harjoitettu päivittäin lomailun ohessa.


Tytöt agiliitää:


Kerttu hyppää
Konkarin taidonnäyte


Helka pomppaa
Helkakin alkaa jo päästä jyvälleSen verran sain loman aikana aikaiseksi, että kyselin luustokuvausaikoja Kuopioon ja sainkin sitten varattua sellaisen perjantaille 31.10. Sitten läpivalaistaan Helkan lonkat, kyynärät ja selkä, sekä tutkitaan polvet.


Tänään käytiin kuitenkin loman lopetukseksi ihmisten ja koirien ilmoilla näyttäytymässä. Kasurilaan ei lappalaislenkille ollut tällä kertaa löytänyt muut kuin lapinkoirapojat Uski ja Luca hihnanpäänsä kanssa. Kiipeiltiin rinteenpäälle katselemaan Kasurilan upeita maisemia ja kylläpä vaan otti taas kunnon päälle mäennousu! Koirilla ei niinkään tainnut tuntua missään. Helka sai juoksennella vapaana poikien kanssa ja Kerttu tyytyi myyrästämään vimmatusti kuoppia kaivellen hihnassaan. Hieman tintturana Helka taas tänään oli ja pienelle Luca-pojalle sanoi pariin kertaan äkäisesti. Loppuajan Luca sitten pysytteli etäämpänä Helkasta, vaikka Helka yrittikin saada sen kanssa leikkiä aikaan haukun säestyksellä.


Huomenna vaihdetaan taas pariksi viikkoa maisemaa Kannukseen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti