perjantai 1. elokuuta 2008

Litimärkänä Sawo Show'ssa


Tänään oli sitten kolmipäiväisen Sawo Show'n aloituspäivä ja Helkalla kehäänmeno. Aamu alkoi pahaenteisesti sateella ja ehdin jo huokaista helpotuksesta, kun sade taukosikin ennen lähtöä. Ei vaan olisi pitänyt nuolaista ennen kuin tipahtaa! Sade jatkui taas puolessa välin matkaa Sorsasaloon. Rokotusten tarkastukseen oli pitkät jonot ja jouduttiin siinä sateessa sitten odottelemaan pitkä tovi ennen kuin saatiin tarkastuasia hoidetuksi. Sadetta riitti ja tuntui, että minulta meinasi kerrassaan loppua kädet koiran ja tavaroitten kanssa! Onneksi Satu oli jelppimässä Helkan ja kevythäkin kanssa sen aikaa - ISO kiitos! Noh olihan siinä sitten jo vesilätäkössä uimassa hetken aikaa niin Helkan rekisteripaperit kuin sunnuntain numerolappukin.. :S Löydettiin sitten lapinkoirien kehälle ja siinä vaiheessa sateen vieläkin jatkuessa rivakasti oli Helka jo ihan litimärkä ja samoin myös hihnanpään housut ja kengät(sateenvarjo onneksi suojasi muuten). Helka sitten odotteli häkissään urosten arvostelun ajan, jossa Helkan veljet Onni(M. Kuunloiste) ja Kassu(M. Kuunlumo) pärjäsitä hyvin saaden erinomaiset! Teki kyllä jo mieli jättää tämä hyvin märkä olio sinne häkkiin piiloon, mutta pääsipähän sekin sitten kuitenkin esille. Tavallisestikin ohuen jalat näyttivät nyt viimeistenkin tassukarvojen kastuttua entistäkin ohuemmilta ja korvakarvojen kastuttua Helkan kauniit suipot ja teräväkärkiset korvatkin olivat edukseen. Esiintymiset sujuivat hienosti, niin liikkumiset kuin seisomisetkin. Helkan arvosana tanään JUN H eli hyvä.


Jari Forsin arvostelu Helkasta:
"Musta vaaleinruskein merkein. Keskikokoa pienempi. Kovin siron yleiskuvan antava kevytpiirteinen pää. Teräväkärkiset korvat. Vielä kapea ja kevyt runko. Oikea-asentoiset hyvin kulmautuneet raajat, joskin luusto saisi olla vahvempaa. Hyvä häntä. Turkki keskeneräinen. Kevyet liikkeet. Luonne oikea."
Tulos: JUN H


Arvostelu on hyvinkin Helkaa kuvaava ja korvatkin olivat saaneet oman maininnan! ;)


Katseltiin sitten lapinkoirien arvostelut loppuun ja sen jälkeen suunnattiin Helkan kanssa junior handler -kehälle kehään avustamaan. Palkintojen kanssa oli hieman ongelmaa, mutta löytyiväthän ne sitten ja saatiin vedettyä homma kunnialla läpi parissa tunnissa. Helka otti asian rauhallisesti ja veti sikeitä koko kilpailun ajan kehäteltan vierellä. Junnukehän jälkeen pyörittiin hetki katselemassa myyntikojujen tarjontaa ja katseltiin ryhmäkilapilut BIS-kilpailu mukaanlukien. Tämänkin ajan Helka käytti hyödykseen lepäämällä. Turhaa stressiä se ei pitkistäkään näyttelypäivistä ota. :) Sateista alkua lukuunottamatta saatiin sitten viettää loppupäivä onneksi kuivemmassa säässä.


Huomenna taas, mutta tällä kertaa ilman koiraa! Sunnuntaina Helka sitten taas kehässä ja kuulumisia on luvassa sen jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti