sunnuntai 3. elokuuta 2008

Lisää kehäilyä (Sawo Show'ssa jälleen)


Sawo Show -viikonloppu sai tänään päätöksensä ja käväistiin Helkan kanssa vielä toiseenkin kertaan kehässä. Tänään tuomarina lappalaiskoirissa melko uusi tuttavuus Unto Timonen. Helka esiintyi kauniisti ja sai tänään EH:n hyvällä arvostelulla. Kilpailuluokassa sijoittui kolmanneksi ERI:n ja EH:n saaneiden jälkeen. Arvostelu:


"Hyvät mittasuhteet. Hyvä ilme. Hyvä kaula. Etuosa tarvitsee vielä aikaa. Ikäisekseen hyvä runko. Hyvä ylälinja. Hyvin kulmautuneet takaraajat. Pohjavilla voisi olla runsaampi. Liikkuu hyvin ikäisekseen."


Myös Kerttu pääsi tänään käymään lappalaiskehän ajan näyttelypaikalla ja olihan se mielissään ja tärkeänä, kun oli päässyt mukaan! :) Helkan kanssa vietettiin sitten loppupäivä kehän jälkeen alueella kojuja kierrelle ym. ja sitten seurailtiin ryhmäkilpailut ja Best In Show't ennen kotiinlähtöä. Tai noh, Helkalla kehien seurailut tosin menivät nukkumiseen rankan päivän jälkeen. ;)


Helkan arvosanasaldossa H:t ja EH:t ovat tasoissa jälleen. Kolme kumpaakin ja sitten toki se yksi yllätys-ERI joukossa. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti