sunnuntai 27. heinäkuuta 2008

Match show'ssa Kuopiohallilla


Kerttu kävi tänään Kuopiohallilla KPSH:n vuotuisen koiratapahtuman mätsärissä esiintymässä. Pikkupentujen ja pentujen esiintymisten jälkeen pääsivät näyttäytymään veteraanit, joita oli kilpailemassa Kerttu mukaanluettuna yhteensä 6 kpl. Kerttu esiintyi pirteästi ja iloisesti pitkästä aikaa minun kanssani. Tuomari tykkäsi kovasti Kertusta ja kehui sen pirtsakkaa esiintymistä ja iloista olemusta. Kertun "pahimmiksi" kilpakumppaneiksi osoittautui tänään japaninpystykorvanarttu ja 13-vuotias erinomaisessa kunnossa oleva cockerspanieliuros. Japaninpystykorva sijoitettiin sitten kolmanneksi ja vielä yhden kehäkierroksen jälkeen tuomari valitsi Kertun voittajaksi! Palkinnoksi veteraanikehästä Kerttu sai 3 kg Eukanuban veteraaniruokaa, kakkapussirullan ja ruusukkeen.


Heti veteraanikehän loputtua piti sitten suunnata jo Best In Show -kehään, jossa kilpailivat veteraanien voittajan lisäksi monirotuisten voittaja sekä pikkupentujen, pentujen, nuorten ja aikuisten koirien sarjojen punaisen nauhan saaneiden voittajat. Kerttu esiintyi edelleen moitteetta, vaikka pitkä seisominen sitä meinasikin välillä vähän pitkästyttää. :) Koira toisensa jälkeen osoitettiin sijoituksille vastakkaiselle sivulle ja Kerttu jäi kehään viimeiseksi tanskandogin kanssa. Mentiin vielä ympäri ja niin vain kävi, että Kerttu sitten valittiin voittajaksi! :D Saatiin kaksi 3 kg:n ruokasäkkiä lisää palkinnoksi, sekä toinen kakkapussirulla ja vielä edellistä suurempi punainen ruusuke.


Kerttu BIS1!


Kerttu BIS1!


Kertulla oli taas hurjan kivaa ja yleisön taputuksista se oikein innostui! :) Ihanaa, kun toinen niin tykkää! <3


Helka oli myös matkassa mukana Kerttua kannustamassa, mutta se sai tyytyä vain tähän kannustajan rooliin tällä kertaa - pääsee sitten viikon päästä perjantaina ja sunnuntaina Sawo Show'ssa kehään. Helkan käytös oli mätsäripaikalla pääsääntöisesti hyvää. Makasi rauhallisesti paikoillaan odotellessa ja muutamia hyvin epäilyttävän näköisiä koiria lukuunottamatta ei juuri pörräiltykään. Odotellessa leikittiin taas pienen kepinpalan piilotusta ja keppi löytyi nurmikolta taas jok'ikisen kerran. Nenä toimii!


Viime päivinä ollaan vietetty aikaa ihan vaan kotosalla ja yritetty päästä lenkkeilemään kastumatta. Eilen sitten käytiin auringonpaisteessa soutelemassa järvellä koirien kanssa ja samalla Kerttu ja Helka pääsivät uimaankin. Jostakin syystä Helka nyt vähän jännitti uiminen, mutta sain sen kuitenkin houkuteltua nameilla uimaan pienesti. Rullantuonti-harjoituksia tehtiin myös Helkan kanssa sisällä siskon avustuksella jokunen päivä sitten ja sujui mukavasti. Pitäisi varmaan alkaa siirtää harjoittelua uloskin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti