maanantai 7. heinäkuuta 2008

Lomaillen, leiriä odotellen


Niin selviydyttiin taas viikon Kannuksen reissusta ja 7. kennelvuoroni hoitolalla hoitui sekin kunnialla. Mukavaa oli vaikka välillä väsymys meinasikin hiukan painaa suuresta koiramäärästä ja vähistä unista johtuen. Helkan viikko oli tylsän puoleinen ja kului lähinnä huoneessamme yksinään. Yhteistä touhua ei tullut juuri kuin ruokintahetket ja melko pikaiset tarpeillakäynnit. Pihalla tosin nyt pystyikin pitämään Helkaa mukavasti irti, kun koulun alue oli autioutunut kesäloman ajaksi ihmisistä ja koirista. Niin juu, yhtenä päivänä saatiin tosin vähän jotain yhteistreeninpoikasta kehitellyksi ja Helkakin pääsi vähän tokoilemaan.


Kotona ollaan nyt oltu viikon verran ja se on mennyt kyllä ihan lomailun ja ei-mitään-tekemisen merkeissä. Treenailut ovat olleet taas ihan unholassa ja pitäisi varmaan taas yrittää hiukan ryhdistäytyä. Edelleen minulle on vaan niin vaikeaa orientoitua treenaamiseen yksikseen.. :P Lisäksi Helka on ollut nyt melkolailla ei-kiinnostunut vakavammista treenailuista juoksujen aikana, enkä ole senkään takia viitsinyt alkaa mitään hupitemppuilua kummempaa jankkaamaan, mutta nyt nekin ajat alkavat olla jo ohi.


Lappalaisten kesäleiriä odotellaan jo kovasti paljon ja ensi viikollahan se onkin jo sitten edessä!! :) Sitä ennen tässä tämän viikon aikana suunnataan näillä näkymin myös jokuseksi päiväksi sukuloimaan Vampulaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti