sunnuntai 31. maaliskuuta 2019

Herätys uinuva blogi!

Blogi on uinunut taas yli vuoden.. Herätys!

Lempi on varttunut jo yli vuoden ikään ja ihan hauska tapaus siitä on kasvanutkin. Aina niin loputtoman utelias ja hyvin toimelias tapaus. Toisaalta siinä on taas myös se hyvin hellyyttävä sylikoirapuoli ja osaa todella ottaa sitä huomiota ja hyvittelyitä itselleen. Se on saanut itselleen lisänimikkeen "vuoristokauris", koska se on hyvin innokas könyämään ihmisten päällä ja muutoinkin erittäin taitava tasapainottelemaan ja kiipeilemään milloin missäkin.

Lempi 1v.


Saajomannussa poropaimennusleirillä helmikuussa 2019.



Lempin sisaruksilla menee myös kuuleman mukaan hyvin ja ihan virkeitä poikia tuntuvat kaikki kolme olevan.

Vili, Hukka ja Áhppi.
Kiitos kuvista poikien omille ihmisille!



























Oililla ja Raijalla on asiat ihan ennallaan. Oili täytti jo 9 vuotta ja nivelrikkotilanne on saatu edelleen pysymään hyvin hallinnassa.











































Kuuslahden jaostosta Helka täytti jo 12 vuotta ja hyvin porskuttelee edelleen menemään. Liikkuu ihan entiseen tapaansa ja päivittäiset leikkihetket pitää edelleen. Naamasta kyllä alkaa nähdä että ikää on karttunut. :) Hildan kanssa viime vuosi meni yritellessä liuotella virtsakiteitä (struviitti), joita ilmaantui vuoden 2017 lopulla juoksujen yhteydessä olleen pissatulehduksen jälkeen. Mitään vaivaa ei Hildalle näistä ole vaikuttanut aiheutuneet, mutta pitkin vuotta otetuissa kontrollinäytteissä struviitteja oli aina edes vähän. Joulukuulla 2018 tuli nyt ensimmäinen puhdas näyte ja seuraava kontrollinäyte viedään nyt keväällä. Erikoisruokavaliolla se on jatkanut nyt edelleen ja katsotaan mitä seuraavasssa näytteessä näkyy.
























Juhlaväkeä Helkan 12v.-synttäreiltä 8.3.
Hilda, Lempi, Raija, Oili ja Helka.



















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti