torstai 16. maaliskuuta 2017

Tammikuu 2017

Hildan (M. Ukuliina) käytin 19.1. terveystarkastuksissa Puijonlaakson eläinlääkäriasemalla. Lonkat, kyynärät ja polvet tutkittiin ja lisäksi samoilla humautuksissa läpivalaistiin myös selkäranka epävirallisten kuvien muodossa. Tulokset seuraavanlaiset:

lonkat: C/B
kyynärät: 0/0
polvet: 0/0
selkä: terve, ei muutoksia

Hildan lonkkakuva.


Ainahan sitä tietysti olisi niitä aivan priimoja tuloksia esim. lonkista toivonut, mutta tässä tilanteessa olen nyt ihan tyytyväinen näihin sisarensa Ellun tulosten valossa. Hilda tulee varmasti näillä tuloksin pärjäämään hyvin koko elämänsä. Oikea lonkka olikin hyvännäköinen ja siinä oli mukavasti maljaakin, mutta vasemmassa vähän löysyyttä ja mataluutta maljassa.

Kuun lopulla synttäreitään viettivät sitten peräjälkeen Hilda 28.1. ja Oili 29.1. Hildalla täyttyi 2 vuoden ikä ja Oililla eloa on nyt takana 7 vuotta.

U-pentueen synttärijuhlaa kuitenkin latisti uutinen Yodan (M. Ulriitta) silmätarkastuksesta: valitettavasti siltäkin löytyi silmistä alkava posterior polaarinen katarakta. :'( Tällä hetkellä kaihi ei vielä vaikuta Yodan näköön ja asiaa tarkastellaan uudemman kerran vielä tarkastuksessa jokusen vuoden päästä. Olen niin pahoillani tästä uutisesta ja tilanteesta, mutta ei auta kuin toivoa ettei kaihi olisi Yodalla ja siskonsa Riinalla nopeasti etenevää sorttia. :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti