lauantai 14. syyskuuta 2013

Kerttu terveyttä tarkastuttamassa

Äitini oli käyttänyt Kerttua muutama päivä sitten keskiviikkona(11.9.) Jynkässä verikokeissa jne. tsekkauksessa, kun nyt on lääkityksiä(Norocarp ja Diapam) mennyt reilun vuoden verran putkeen. Veriarvot olivat kaikin puolin olleet erittäin hyvät, eikä lääkitykset olleet vaikuttaneet esim. maksaan tai munuaisiin. Sydän oli myös kuulostanut edelleen normaalille. Lääkitystä jatketaan nyt edelleen entiseen malliin aamua iltaa. Erittäin hienoja uutisia siis! :)


Kerttu noin kuukausi sitten.

Raija oli tänään mukanani mätsärissä Kumpusen koululla Siilinjärvellä, jossa olin vähän niinkuin palkintovastaavan tehtävissä. Raija oli reippaana ja tapasi monia kivoja koirakavereita ja ihmisiä lapsista aikuisiin. Hyvin malttoi odotella palkintoteltassa sillä välin, kun minä hoisin tehtäviäni.

PalkintovahtiMuutamia päiviä sitten lenkkeiltiin tyttöjen kanssa myös soramonttujen laitamilla ja Raijalla oli kyllä hauskaa spurttailla hiekassa. Oilia en vielä kehdannut laskea irti, vaikka tärppipäivistä onkin aikaa jo viikon verran. Mutta ehkä seuraavan kerran pääsee sekin juoksentelemaan ja mennään ihan kunnolla montun pohjalle.

Aavikon reunamilla

2 kommenttia: