sunnuntai 15. elokuuta 2010

Kajaanin pentunäyttelyssä

Oili pyörähti tänään esittäytymässä Kajaanin pentunäyttelyssä. Esiintyminen oli mallikelpoista, vaikka näyttelypaikalla Oili tuntui muuten olevan kauhea hulivili ja se olisi tahtonut rakastaa ja tutustua kaikkiin mahdollisiin. Pienemmissä narttupennuissa esiintyi ihastuttava Oilin sukulaistyttö Hilma(Dagolas Ramona), joka oli voitti luokan KP:n kera. Oilin tulos siis PEK2. Mun koirilla on varmaan jokin kirous, kun KP:tä niille ei tunnu tulevan.. ;P Oilin Rymy-veli(Dagolas Quumakalle) sai 5-7kk urospennuissa tuloksekseen PEK2 KP, Voiton pienemmissä urospennuissa ja suomenlapinkoirissa vei samasta pentulaatikosta lähtöisin oleva Mosku(Dagolas Rakkaani Mun). :) VSP-pentu oli hienosti Oilin painikaveri Priita(Miskajasmin Priitta).

Oili Kajaanin pentunäyttelyssä

Oili Kajaanin pentunäyttelyssä

Kasvattajaluokka saatiin myös Dagolas-pennuista kasaan, mutta tuomari ei katsonut ryhmää KP:n arvoiseksi, koska siinä oli kahta erilaista tyyppiä(Rymy ja Oili neliömäisempää ja kevyttä sekä Mosku ja Hilma suorakaiteenmallista ja jämerämpää) ja hän olisi toivonut ryhmältä tasapainoisuutta tyypin suhteen. Kasvattajaryhmää arvostellessa Oili ei olisi enää millaan jaksanut keskittyä seisomaan aloillaan.

Dagolas-kasvattajaryhmä Kajaanin pentunäyttelyssä
kasvattajaryhmä: Dagolas Ramona, Dagolas Rakkaani Mun, Dagolas Quumakalle ja Dagolas Qultsi

Tässä Tuula Prattin sanelema Oilin arvostelu:

"Mittasuhteiltaan erittäin hyvä, mutta kovin kevyt tässä vaiheessa. Pää saa vielä kokonaisuudessaan täyttyä. Valpas ilme. Erinomainen kaula ja ryhti. Ei kovin voimakkaasti kulmautuneet raajat, joissa saisi olla vankempi luusto. Iän mukainen runko. Hyvä häntä. Korkeahko kinner. Kinnerahtaat takaliikkeet, joissa saisi olla enemmän voimaa. Esiintyy erinomaisesti. Lyhyehkö turkki."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti