maanantai 10. toukokuuta 2010

Samalla puolen aitaa ja Kerttu mätsäröimässä

Nyt ollaan tässä parin päivän ajan jo elelty ilman taloa kahtia jakavaa aitaa. Helkaa ja Oilia pystyy nyt siis pitämään samassa tilassa irti. Helka nyt ei edelleenkään ole Oilista hirmuisen riemastunut eikä sitä paljon Oili kiinnosta, mutta Oili on alkanut viimein tajuta, ettei Helkaan kannata rynnätä kiinni ihan noin vaan ja se osaa nyt melko hyvin pitää siihen etäisyyttä, jos Helka niin tahtoo. Mutta oikein hyvältä tuntuu jo tämäkin ja onhan elämä hieman nyt helpottunut ilman aitauksia! Valoa tunnelin päässä siis jo melkoisen kivasti. :)

Oili tuntuu kasvattavan kovasti jalkoja itselleen ja tuntuu että se on välillä kuin hämähäkki kun viipottaa pihalla (tai sisällä) menemään. ;) Sellainen neiti pitkäjalka. Oili jaksaa kyllä aina vaan yllättää ja toissa iltana se onnistui kaatamaan päälleen kaksi komposti aitaa niin, että oikein vingahdus kuului, mutta eipä se ole tuntunut lainkaan jäävän pikkuneidin mieltä kaivelemaan, mikä on toki hieno asia. Tarhassa oloa sekä yksikseen ja Kertun kanssa on tullut myös harjoiteltua ja erinomaisestihan tuo siellä viihtyy.

Lauantaina 8.5. käytiin sitten pitkästä aikaa mätsärissä, kun Kuopion Seudun Kultaiset sellaisen olivat Kuopiohallin kentälle järjestäneet. Mukaan lähti Kertun lisäksi myös Oili, joka suurimmaksi osaksi oli siskoni narunjatkeena. Oili oli mielissään, kun riekkukaverit Rymy ja Priitakin olivat paikalla ja muutenkin se suhtautui erinomaisesti koko tapahtumaan. Oilista oli vaan hurjan mukavaa, kun oli paljon koiria ja ihmisiä! Kertun mieli oli myös iloinen, kun pitkästä aikaa pääsi mukaan johonkin tuollaiseen. :) Kehässä se esiintyi jokseenkin vähän villisti, mutta tuomari tykkäsi siitä ja sen erinomaisesta kunnosta kovasti sijoittaen sen lopulta parhaaksi veteraaniksi. BIS-kehässä Kerttu oli jo rauhoittunut, mutta keskittyminen meinasi liikkeessä olla aika paljon kentän pinnassa. Seisomiset meni erinomaisesti. BIS-kehästä saatiin sijoitus 4. ja siihen ollaan toki hurjan tyytyväisiä. :) Muutenkin oli todella mukava, vaikkakin hieman kylmähkö, päivä kun oli menossa mukana tuttuja ja muutkin lapinkoirat menestyivät hienosti! Zeke (Dagolas Naavaparta) nuorissa punaisten 1. ja BIS4 sekä Oilin Priita-kaveri (Miskajasmin Priitta) pennuissa punaisten 4!

Paula napsi muutamat erittäin hienot kuvat Kertusta ja tässä yksi seisomakuva BIS-kehästä ja kehän jälkeen.Ja tässä kiva yhteiskuva Kertusta ja Oilista. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti