maanantai 7. syyskuuta 2009

Hierottavana


Molemmat tytöt pääsi tänään käymään Kuopiossa Lemmikkiasemalla Pirjo Heikkisen hierottavana. Ensiksi koirien liikkeet katsottiin pihalla edestakaisin käynnissä ja ravissa sekä sitten myös sivusta nähden. Kerttu kuulemma liikkuu hyvin, eikä siitä liikkeessä huomannut mitään kummempaa. Helkan liikkeistä Pirjo sanoi, että ovat ahtaat takaa ja edestä, eikä taka-askeleella ole oikein ulottuvuutta. Ja sehän on ihan totta se, takaosan liike ei minunkaan silmään ole ollut mitenkään erinomaista.


Kerttu pääsi sitten ensiksi käsittelyyn ja etupäässä oli taas kiristyksiä. Erityisesti siinä jokunen vuosi sitten kipuilleessa vasemmasta etujalassa kainalon ja lapojen tienoilla. Reisistä löytyi myös hieman jumitusta. Kerttu sai mainintaa hyvästä kunnostaan ja on kuulemma nuorekkaan oloinen niin henkisesti kuin fyysisesti. Noin 6-vuotiaaksi olisi kuulemma Kerttua arvellut, jos ei olisi ikää tiennyt.


Helkalla oli selkä ihan jonkun verran jumissa, mutta muuten siitä ei mitään suurempaa löytynyt. Mietin vähän, että mitenhän Helka mahtanee rentoutua hierottavaksi, mutta sehän kävikin yllättävän hyvin ja Helka nautti käsittelystä oikein silmät ummessä välillä. Sen verran oli Helkan selässä pehmiteltävää, että otettiin vielä toinen aika viikon päähän maanantaille, jotta sitten saadaan ehkä vielä jonkin verran lisää selkälihaksia rentoutumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti