maanantai 27. heinäkuuta 2009

Mätsäriesiintyminen Nilsiässä


Tänään suunnattiin sitten taas noin viinkon tauon jälkeen taas vaihteeksi mätsäripuuhiin, tällä kertaa Nilsiään Kivojen Kirsujen match show'hun. Helka lähti taas kannustusjoukoiksi matkaan ja Kertun ilmoitin esiintymään.


Veteraaniluokka olikin tällä kertaa vuorossa heti ensimmäisten joukossa lapsi&koira-kilpailun jälkeen. Kaikki kuusi veteraania otettiin yhtäaikaa kehään ja näistä sitten valikoitiin neljä parasta. Yksi toisensa jälkeen koiria sijoitettiin ja niinpä kävi, että Kerttu sitten lopulta osoitettiin ykköspaikalle.


Kerttu kehän laidalla
Kerttu kehän laidalla, tosin vähän nuupollaan olevan näköisenä ;)


Helka
Helka mätsäritouhua katselemassa


Kovin helteisessä ja aurinkoisessa säässä siinä sitten odoteltiin vielä jonkin aikaa Best In Show'ta. BIS-kehässä esiintyi neljä luokkavoittajaa Kerttu mukaanlukien. Kerttu ei kyllä jaksanut enää aivan niin pirteästi esiintyi kuin veteraanikehässä aiemmin, mutta eipä siinä nyt erityistä moitetta kuitenkaan. Neljänneksi sijoittui newfoundlandinkoira, kolmanneksi ihanan iloisesti ja kauniisti esiintynyt kelpiepentu, toiseksi Kerttu ja näyttelyn kauneimman -tittelin sai punainen irlanninsetteri, joka sekin oli kauniisti esiintyvä ja nätti koira. :)


Kerttu mätsärin jälkeen
Kerttu kotona mätsärin jälkeen


Palkintoa tuli taas jos jonkinlaista. Koiranherkkuja, jotka tietenkin Kerttua miellyttävät ja sitten vähän erikoisempi palkinto: lahjakortti 2h:n islanninhevosvaellukselle. Mielenkiintoista kyllä päästä sellaista koettamaan, kun en ole koskaan tällaiseen tutustunut ja muutenkin hyvin vähän hevosotusten kanssa tekemisissä ollut. :) Saas nähdä milloin tuo tulis sitten käytettyä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti