keskiviikko 29. heinäkuuta 2009

Karvaa, karvaa, karvaa... = bikinikuntoisia koiria


Meillä tytöt on nyt vasta nyt loppukesästä alkaneet kunnolla heräilemään kesään ja laittautumaan kesäkuntoon. Viikonloppuna kesälomareissulle Helsinkiin on lähdössä mukaan kaksi enemmän ja vähemmän bikinikuntoista.


Kerttu nyt siis pudotti pitkästä aikaa aikalailla kaiken pohjavillansa kyljistä ja jaloista. Viime vuodelta en muista, että se olisi villaa vaihtanut lainkaan. Leikkaamisen jälkeenhän Kertun turkki muuttui sellaiseksi, että laatu hieman pehmeni, karvaa tuli lisää ja hiukan pidemmälti. Lisäksi mukana tuli sellainen ominaisuus, että pohjavilla ei vaihdu enää yhtä usein kuin aiemmin ja vaikka villasta näkee sen vaihtuessa, että se on selkeästi irti ihosta, ei sitä tahdo saada helposti irtoamaan kammalla. Nytkin tietyistä paikoista sai tehdä oikein kunnolla töitä, että sai kammattua tumpukkaat irti. Mutta lähtihän ne sitten työn (ja hieman tuskankin) jälkeen ja nyt Kerttu on kovin naku pohjavillan osalta. Muoto sillä muuttui nyt hieman pitkulaisemman näköiseksi ja kapoisemmaksi. Muuten ei karvanlähtöä juuri huomaa ellei kokeile turkkia.


Helkakin pudotteli villojaan tässä samaisen viikonlopun aikana ja pepun päältä ja takajaloista lähti lähes kaikki villat. Kyljistä ei lähtenyt tuppoina ainakaan vielä, mutta sieltäkin lähti kammalla paljon irtonaista iksittäistä karvaa. Helkan siis voisi sanoa olevan jonkin sorttisissa puolibikineissä. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti