lauantai 5. huhtikuuta 2008

Helkalle EH Lestijärveltä!! Tänään lähtee villat!


Aamusta startattiin Kannuksesta kohti Lestijärveä ja näyttelypaikalla oltiin jo vähän vaille 9. Helka ei autosta päästessään edes haukkunut ja murissut muille koirille, kuten aiemmin - vau! Alkuun kierreltiin paikkoja ja sitten asettauduttiin kevythäkkeinemme kehän viereen ja seurailtiin ennen suomenlapinkoirien arvostelun alkua itäsiperianlaikojen, lapinporokoirien ja pohjanpystykorvien arvostelut. Suomenlapinkoiria oli ilmoitettu näytille 20 ja yksi oli tänään poissa. Helkan luokassa(juniorinartut), joista toinen sai ERI:n ja toinen EH:n. Helkan esiintyminen meni mukavasti nappiin. Antoi tuomarin kopeloida, eikä kauhistunut edeshieman ronskiotteista mittakepin käyttöä, joka tuntui yllättävän monelle koiralle tänään olevan paha paikka. Ravaamisosuudetkin onnistui ja Helkalle tuloksena EH ja kilpailuluokassa sijoitus 3.


Pikkuisen meni yli odotusten tuon tuppotursakkeen kanssa! :) Arvatenkin olemme erittäin erittäin tyytyväisiä saavutukseen! Arvostelukin on mukava: "Musta vaalein merkein. Keskikokoa hieman pienempi(43cm). Mittasuhteiltaan hieman pitkä. Hieman kevytpiirteinen pää. Tiivis runko. Raajaluusto saisi olla vahvempaa. Hyvät kulmaukset. Turkki kehittyy vielä. Hieman taka-asentoinen häntä. Kevyt liike. Miellyttävä luonne."


Oli myös ihanaa huomata, että Helka on oppinut hienosti rentoutumaan kevythäkissään. Nytkin se meni mielellään odotteluajalla omaan rauhaan ja makoili siellä tyytyväisen oloisena. :)


Onpa kiva nyt jäädä näyttelytauolle ja odotella Helkan uutta tulevaa villanuttua. Tänään saavat kyytiä nuo edelliset aivan pikapuoliin.. ;) Myöhemmin mahdollisesti kuvia uudesta bikiniasusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti