lauantai 8. maaliskuuta 2008

1 vuosi elämää Helkana täynnä


Tasan vuosi sitten, naistenpäivänä 8.3., vietin hiihtolomaa Vuokatissa ja aamusta kännykkä piippasi: Miskajasmin K-katras oli nähnyt päivänvalon(kännykässä on vieläkin tallella kyseiset viestit)! Kuukausien odotus ja jännityspentujen syntymästä päättyi - minulle tulisi pentu! Tosin eihän se jännitys ja odotus tietenkään loppujen lopuksi mihinkään kadonnut, vaan alkoi uudenlainen odotus: Miskajasminilla vierailut ja Helkan kotiutuminen aiheina tällä kertaa. Parin viikon päästä pentujen syntymästä tapasin Helkan ensimmäistä kertaa ja siitä se yhteinen taival sitten pikkuhiljaa lähti. Kaikenlaista ollaan jo yhdessä nähty, koettu ja erityisesti opeteltu, mutta paljon on vielä edessä. Nyt minulla on kaksi ihanaa ystävää, Kerttu ja Helka!


Tänään täyttivät siis Miskajasmin K-pennut Onni(M. Kuunloiste), Kassu(M. Kuunlumo), Pyry(M. Kuunkehrä), Nekku(M. Kuunsilta), Taru(M. Kuunhohde) ja tietenkin Helka(M. Kuunsäde) yhden vuoden! Suuret onnittelut vaan kaikille Helkan sisaruksille! Kiitokset Miskajasminiin Anna-Maijalle ja Jormalle hienosta koiranalusta!


Vaikeaa uskoa, että vuosi on vierähtänyt näin nopeaan, mutta niinhän sitä tahtoo hyvässä seurassa ja mukavan tekemisen merkeissä käydä.. :) Kertun ja Helkan kanssa touhua riittää ja se on hyvä juttu se.


Synttäripäivää Helka on viettänyt possunhäntää nakerrellen, lenkkeillen ja koirakavereitten kanssa riekkuen Kannuksessa. Illalla on luvassa myös maksalaatikkokakkua, joka varmasti on sankarin mieleen. Loppuun poseeraukset tältä päivältä:


 Helka nakertaa synttäriherkkua
Helka nakertaa synttäriherkkua.


Seisomaposeeraus
Seisomaposeeraus


Poseeraus edestä
Ja vielä poseeraus edestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti