lauantai 15. syyskuuta 2007

Pentunäyttelyssä Helsingissä


Aamulla hypättiin vähän jälkeen viiden junaan Siilinjärveltä ja aloiteltiin matka kohti Helsinkiä. Helka oli nyt ekaa kertaa junassa ja alkuun se istui vähän aikaa tuijottamassa minua kummastellen varmaan, että mihinkä sitä nyt jouduttiin, mutta sitten se pisti pötkäkseen penkin alle ja nukkui siellä Mikkeliin saakka. Mikkelistä mukaan junaan lähtivät sitten myös Minna ja Helkan velipoika Onni(Miskajasmin Kuunloiste). Ennen Tuomarinkartanoon menoa käväistiin antamassa verinäytteet Nurmijärvellä PRA-testissä ja sisarukset pääsivät riekkumaan hieman vetiselle ja mutaiselle pellolle(olivat kieltämättä vähän märkiä sen jälkeen, Helka erityisesti, mutta mitäs pienistä :D).


Näyttelypaikalla Helkaa taas tavalliseen tapaan vähän jänskätti alkuun. Suomenlapinkoirapentujen kehä alkoi ihan ajallaan ja Onni kävi esiintymässä kehässä(ja esiintyikin kauniisti, kuin vanha tekijä!) ensin sijoittuen neljänneksi pikkupoikien luokassa. Helka pääsi sitten kehään kolmen muun pikkutyttöpennun kanssa. Eka kierros meni vähän nuuhkutteluksi, kun ravattiin muiden kanssa yhdessä, mutta sitten yksilöarvostelussa meni hyvin. Nuuhkutteli se sielläkin ravatessa vähän, mutta seisoi hyvin ja antoi tuomarin tutkia ongelmitta jne. Helka sijoittui sitten hienosti toiseksi. :) Sisarukset saivat todella kivat arvostelut kumpainenkin ja kun esiintymisetkin meni todella hyvin - vau! Näyttelyn jälkeen Onni ja Helka pääsivät sitten vielä painimaan ja juoksemaan näyttelypaikan viereiselle pellolle ja oli niillä taas kivaa!


Illalla palailtiin kotiin yhdeksän jälkeen tyytyväisinä mukavasta reissusta. Oli kyllä hurjan mukavaa ja uusi reissu pistettiin mietintämyssyyn.. :)


Loppuun vielä pari kuvaa Helkasta ja Onnista kotimatkalta näyttelyn jälkeen..


Onni ja Helka junassa


Onnin ja Helkan junapainit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti