torstai 2. elokuuta 2007

Helka 21 viikkoa, 6 päivää 5 kk -synttäreihin


Helka 21 vko
Helka 21 vko


Helkan 21-viikkoismitat: korkeutta 42,5 cm ja painoa 10,7 kg. Hampaat jatkavat varisemistaan ja kasvamistaan edelleen. Jo ajat sitten irronneen yläkulmurin tilalle on pienellä alulla kasvamassa uusi, entistä hienompi kulmuri ja myös toisen yläkulmurin(ei siis vaikuta vielä edes heiluvan) vierestä pilkistää jo pikkuisen uusi hammas. Takahampaita vaikuttaa kasvaneen taas lisää ja nyt Helka on pystynyt jo luunsyöntiinkin vähän paremmin.


Sisäsiisteysopinnotkin ovat taas edenneet mukavasti. On ollut muutamia päiviä, kun mitään tarpeita ei ole tehty sisälle ja yleensäkin korkeintaan yksi pissi on epähuomiossa päässyt tulemaan sisälle. Nyt tosin oli se yksi kakkikin pitkästä aikaa tullut sisälle - tosin paperille onneksi.


Maahanmenoa ollaan nyt pikkuhiljaa alettu opettelemaan, mutta ollaan aika alussa sen suhteen vielä eikä käskysanaakaan ole vielä yhdistetty tekemiseen. Istuminen tuntuu sujuvan mukavan varmasti ja myös monia hienoja luoksetuloja on nähty! Jonkinsortin kontaktikävelyä ollaan myös harrastettu(Helka kävelee mukanani ja palkkailen sitten vähän väliä kontaktinpidosta) ja sekin menee mukavasti lyhyehköjä pätkiä.


Muutamia päiviä sitten laitoin taas molempiin koiriin punkkitökötit(Frontlinea kummallekin), kun Helkasta sain irroitella juuri vähän aiemmin kaksi pientä punkkia. Reippaasti yli kuukaudenhan noitten edellisten vaikutus kestikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti