maanantai 13. marraskuuta 2017

Kuulumiskoonti ja U-sisaruksia

Kevät ja alkukesä hujahti aika pitkälti muuttopakkailuissa ja tavaroita paikoilleen purkaessa. Minulla sattui lomakin sopivasti tähän saumaan ja silloin pääsi nauttimaan hieman tämän kesän melkeinpä ainokaisiksi jääneistä lämpöisistä päivistä. Oili ja Raija kotiutuivat tapansa mukaan nopeasti, ja oma piha on ollut mieleen. Kesältä ei kai oikein mitään suuremmin mainittavaa edes kertynyt.

Heinäkuun lopulla kävin Raijan ja Helkan kanssa Suonenjoella näyttelyssä 30.7.2017. Tuomarina Hannu Talvi. Raijan tulos AVO EH ja Helkan ensiesiintyminen veteraaniluokassa tuotti tuloksen VET ERI1 SA VSP-VET.

"Musta merkein. Ihannekoko. Mittasuhteiltaan hieman pitkä. Hyvä vahva pää. Hyvä korvien kanto. Runko voisi olla hieman tiiviimpi. Hyväasentoiset raajat. Hyvä turkki, luonne ja liike. Käytös: käsiteltävissä."
"Karhunmusta. Lähellä keskikokoa. Mittasuhteiltaan oikea. Hyväilmeinen pää. Jäntevä runko. Hyvä raajaluusto, turkki ja häntä. Esiintyy ja liikkuu hyvin. Suhtautuminen tuomariin: rodunomainen lähetyttäessä."

Seuraavana päivänä näyttelystä Ellu (Miskajasmin Unnikki) pistäytyi Kuuslahdessa kyläilemässä ja näyttämässä suloista uutta pikkusiskoaan Ansaa (Miskajasmin Kesäkeiju). Olipa ihana nähdä miten hyvässä kunnossa Ellu tällä hetkellä oli! Kyllä olemuksesta ja liikkeistä jne. näki miten paljon työtä Ellun kuntoutumisen eteen on tehty. Ihana ja iloinen niin mahdottoman kiltti tapaus on kyllä Ellu.

Hilda, Ellu ja Raija

Ellu ja Hilda

Ellu 2v 6kk

Oili, Ellu, Hilda ja Ansa


Elokuun viimeisenä päivänä pistäydyttiin Rautavaaralla parin vuoden tauon jälkeen katsomassa Miinaa (Miskajasmin Unelmiina). Olipa Miinasta kasvanut kaunis! Ja ihan kuin emänsä ja siskonsakin niin todella hyväkäytöksinen ja sosiaalinen tapaus.

Miina 2v 7kk

Miina 2v 7kk

Miina, Oili ja Hilda

5.9.2017 saatiin sitten aikaan vähän yllättäin vielä yksi tapaaminen U-pentueen Ullen (Miskajasmin Uljaana) kanssa, kun Ulle ihmisineen pistäytyi meillä lomareissun ohessa. Ullea en ollutkaan nähnyt kuin alta seitsenviikkoisena viimeksi, joten olipa valtavan ihanaa nähdä sekin ilmielävänä! Kaunis ja hyvinhoidettu neitokainen sekin. Ullea vähän jännitti kyllä uteliaat Oili, Hilda ja Raija, mutta äkkiä se jo alkoi reipastua.

Ulle 2v 7kk

Ulle 2v 7kk

Ulle 2v 7kk

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti