tiistai 15. maaliskuuta 2016

Siskostreffit Ellun kanssa ja lisäväsytys

Seuraavalle päivälle paimennusreissulta saavutttua, 20.2., oli sovittu tapaaminen Kuopiossa kyläilleen Ellun (Miskajasmin Unnikki) kanssa. Hilda ei ollut kyllä ihan täydessä terässä selkeästi reissun jäljiltä, mutta kyllä siskokset yhteisen leikkisävelen löysivät taas helposti ja olisihan sitä leikkiä riittänytkin!

Kyllä oli Ellusta kasvanut niin sievä nuori neito! Oli niissä paljon samaakin Hildan kanssa, sai tarkkaan katsoa että kumpi on kumpi, kun pitkin hakia vilistivät. Ja niin paljon on Ellussa Oili-emän ilmettä, enemmän minusta kuin Hildassa! <3 Luonteeltaan Ellu tuntui perineen paljon tuttuja piirteitä: tietty itsepäisyys ja itsenäisyys, mutta todella kiltti ja sosiaalinen kaikkea kohtaan, eikä juurikaan hauku.

Sisarusten yhteiskuva: Hilda (M. Ukuliina) ja Ellu (M. Unnikki)


Ellu-treffien jälkeen lähdettiin vielä tekemään lenkkikierros Saivan ja Hilpan kanssa, ja menipä Hilda-mutiainen kyllä aivan totaaliväsyksiin. ;) Illalla kun palautin sen omaan kotiinsa (ja nappasin omat tytöt takaisin Kuopioon), niin eipä enää jaksettu edes Raijan kanssa riehua, vaan kupsahdettiin kaikkensa antaneena unten maille. Katsotaan uskaltaako Hilda joskus vielä minun kanssa reissuille lähteä! :D

Hilda ja Hilpa (Talvikylän Metsänhaltia)

Saiva (Tulettaren Charlotta), Hilda ja Hilpa (Talvikylän Metsänhaltia)

HildaEi kommentteja:

Lähetä kommentti