perjantai 6. helmikuuta 2015

Pennut 6vrk

Tiistaina 3.2. pentujen tullessa 6vrk tein seuraavan käynnin Miskajasminiin. Oili oli virkeänä pihalla vastaanottamassa ja näyttipä se hassulle, kun se oli nyt niin hoikentunut taas entiselleen, sportti-Oiliksi. :)

Pennut voivat hyvin ja olivat kasvaneet hyvää tahtia. Edeltävänä iltana neljä pennuista oli jo painanut päälle 500g ja kaksi oli ollut jo pariakymmentä grammaa vaille.

Kolme pentua on vielä vailla omaa kotiaan!


Ruoka-aika!

Tässäpä tyttösten yksilöllisempi esittely kuvin ja syntymäjärjestyksessä numeroituina:

1-tyttö

Valkeaa kaikissa tassuissa(etutassuissa erimittaiset sukat) ja rinnassa, valkea hännänpää ja leuassa valkea täplä.

2-tyttö

Kolmessa tassussa valkeaa(oikea etutassu kokonaan musta), valkeaa rinnassa.

3-tyttö

Valkeaa kaikissa tassuissa(etutassuissa tasaisen mittaiset sukat) ja rinnassa, leuanalla ja hännänpäässä valkoista, mutta vähemmän kuin 1-tytöllä. Kaikinpuolin hyvin samannnäköinen 1-tytön kanssa.

4-tyttö

Pikku-Oili. Eniten mustaa. Valkeat varpaat etutassuissa ja rinnassa pienemmälti valkeaa kuin muilla.

5-tyttö

Pienin tyttö syntymäpainoltaan. Valkoiset sukat joka jalassa, vasemmassa etujalassa pitkä sukka. Niskassa ohut vaalea raita, paljon valkeaa rinnassa ja mahan alla.

6-tyttö

Suurin kaikista niin syntymäpainoltaan kuin nytkin. Ohut piirto kuonossa, otsamerkki ja vasemmalla puolen kaulaa puolikas kranssi. Valkea leuka. Koko rinta valkoinen ja oikein etutassu lähes ylös asti valkea. Kaikissa muissa jalossa valkeat sukat. Mahan allakin paljon valkeaa ja valkoinen hännänpää. Tuntuu makoilevan hyvin usein kasan päällimmäisenä ja tissille rientää ensimmäisten joukossa. Oli jo 3 vrk:n iässä karannut pentulaatikosta, kun yksi nurkka oli ollut siihen asti Oilia varten auki(sen jälkeen laatikko onkin ollut kiinni ;) ). Se liikkuikin laatikossa jo tosi näppärästi ja vauhdikkaasti.

Lisää kuvia käynniltä voit katsella galleriastani, osoitteesta:
http://parviasa.1g.fi/kuvat/Kasvatit/Miskajasmin+U-pentue/6vrk/
Sinne tulee päivittymään kuvia jatkossakin.

1 kommentti: