perjantai 21. helmikuuta 2014

Tuusniemen ryhmänäyttely ja geenitestitulokset

Viime viikon lauantaina Raija pyörähti viimeisen kerran pentukehissä Tuusniemen ryhmänäyttelyssä 15.2. Tuomarina suomenlapinkoirilla oli Tapio Kakko, joka kirjoitutti Raijasta arvosteluun näin:

"Kokonaiskuvaltaan erittäin hyvä. Hyvät mittasuhteet ja luusto. Kevyt, kapea pää. Pitkä ja kapea kuono. Otsapenger saisi olla voimakkaampi. Ylöskiinnittyneet, suuret korvat. Pyöreät silmät. Pysty olkavarsi ja hieman laskeva lantio, muuten hyvin kulmautunut. Erinomainen turkki ja häntä. Liikkuu riittävällä askeleella. Erinomainen luonne ja esiintyminen. Suhtautuminen tuomariin: rodunomainen lähestyttäessä."
pentuluokka 7-9kk: PEK2 (yhteensä kaksi narttupentua kilpailemassa)

Eipä siis huonosti mennyt tämäkään ja Raijan esiintyminen oli tällä kertaa jo aivan mainiota! Seisoi hienosti pitkiäkin hetkiä paikoillaan ja liikkui muutamia pomppuja lukuunottamatta hyvin! :)

Kuvista kiitokset Paulalle ja Satulle!







Pari päivää näyttelyn jälkeen, maanantaina, Tiina soitteli illalla ja kertoi Raijan geenitestitulosten tulleen.

Pompen tauti: terve
Prcd-PRA: B, kantaja

Prcd-PRA:n suhteen Raijan jatkaa siis uskollisesti emälinjansa jäljillä ollen kantaja ja kiva juttu, ettei se kanna Pompen geeniä! :) Ennen seuraavia terveystarkasteluita vartutaankin sitten vielä tovi.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti