sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Turku KV:ssa

Eilen käväistiin Oilin kanssa Turun KV-näyttelyssä katselemassa menoa. Oili kilpaili ensimmäistä ja viimeistä kertaansa nuorten luokassa, jossa muita kilpakumppaneita oli kolme. Esiintymiset sujui ihan ok ja moitteetta. Tuomari Nina Karlsdotter Ruotsista palkitsi Oilin sitten lopulta tuloksella NUO ERI3, joka oli kyllä ihan yli meidän odotusten! :) Tuomari oli miellyttävä uusi tuttavuus ja kirjoitutti pitkän arvostelun, jossa lukee näin:

"Hyvinmuodostunut feminiininen pää. Hyvät mittasuhteet ja profiili. Tummat muodoltaan pyöreät silmät. Hyvät korvat. Erinomainen kaula, ylälinja ja häntä. Ikäisekseen riittävä runko. Riittävä luusto. Hieman niukasti, mutta harmonisesti kulmautunut. Jalat ok. Hyvä askel, jonka pitäisi olla tehokkaampi takaa. Tiivis takaa ja hieman löysä edestä. Vielä hieman pehmeä turkki. Koon ylärajalla. Käytös: ei merkitty"Oilin Turun näyttelyn jälkeen parkkipaikalla

Seuraavan kerran meitä nähdään sitten näyttelypuuhissa todennäköisesti noin kuukauden päästä Tuusniemellä, jonne olin aikeissa ilmoittaa sekä Helkan että Oilin molemmat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti