tiistai 28. kesäkuuta 2011

Lapinlahti RN ja perhetapaaminen

Päivitykset tulee ylläriylläri taas viiveellä, mutta pitänee mainita viikon takaisistakin, eli 18.6. näytelmöitiin Lapinlahdella. Oilia ei olis taas oikein vähempää voinut kiinnostaa ravata kehässä, muuten kaikki meni taas erinomaisen hyvin. Harto Stockmari arvioitsi Oilin EH:n arvoiseksi ja eikä arvostelussakaan mitään moitittavaa ole, kyllähän se ihan Oilin näköinen on.

"Narttumainen, hieman ilmavassa kehitysvaiheessa oleva kokonaisuus. Oikeanmuotoinen pää. Leikkaava purenta. Etuosan ja eturinnan tulee vielä kehittyä, samoin rungon. Pitkä lanneosa. Normaalisti kulmautunut takaosa. Hyvä käytös. Liikkuu hieman lyhyellä askeleella. Käytös: rodunomainen lähestyttäessä"

Oili "Ei vois vähempää kuule kiinnostaa tää touhu!"

Samassa näytelmöinnin yhteydessä tavattiin myös Helkan iskä-Oskua(Lappjedi Lapin Loimu) ja veli-Onnia(Miskajasmin Kuunloiste). Onni ansaitsi hienosti tuloksen AVO ERI4 ja Osku VET ERI1 SA PU2 ollen myös ROP-veteraani ja BIS3-veteraani. Hyvä pojat! :) Helka oli vaan matkassa mukana turistina ja saatiin myös kivoja yhteiskuvia iskän ja veljen kera. Niistä kiitos Paulalle! :)

Perhepotretti: Onni, Helka ja Osku-iskä


Isä ja tytärSisko ja sen veliKurresisarukset (Pitänee kyllä todeta, että Onnilla oli kesto tämän
tempun suorituksen suhteen huipussaan - Helkan piti vähän
väliä laskeutua alas! :D) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti