keskiviikko 10. helmikuuta 2010

Eloa ja oloa

Niin se oli sitten äkkiä ohi viimeinen varsinainen opiskelupäivä. Seuraavana aamuna käytiin vielä koko porukalla ulkoilemassa ja koirat saivat juoksennella vapaina lumisateessa ennen kuin oli Saijan, Harun ja Andon aika lähteä kotomaisemiinsa Ylöjärvelle. Kylläpä vaan tuntui kovin oudolle, kun talosta lähti niin iso osa heidän lähdettyään, niin muutenkin kuin tavarallisestikin. :(

Heli, Eemeli ja Severi jäivät sitten vielä meidän kanssa tänne ja seuraavana päivänä auringon paistellessa pitkästä aikaa kauniisti pilvettömältä taivaalta käytiin parin tunnin verran reippailemassa Silmäjärventiellä. Alunperin oli kyllä tarkoitus ottaa vain kuvia koirista koulun alueella, mutta niin se hyvä sää vain houkuttele etemmäs. :) Ulkoilun aikana tapahtui myös melkoinen ihme ja Helka leikki Severin kanssa ensimmäistä kertaa! Tämän tapahtuman jälkeen ollaankin sitten oltu muutenkin melko hyvää pataa keskenään ja sisälläkin on jopa harjoitettu yhteistä leikkiä!

Täältä löytyy lisää kuvia molempien päivien ulkoiluilta.

Nyt tämä viikko onkin sitten mennyt koulutehtäviä tehdessä valmiiksi ja muutenkin latautuen tulevaan. Maanantaina aloittelen työssäoppimisen tekemisen koulun hoitolalla. Ihan mukavalle tuntuu taas palailla sinne pitkästä aikaa. :) Huomen aamulle olisi minulle koettelemus edessä, kun nypimme luokkakaverini kanssa kääpiösnautserin. Saahan nähdä mitä siitä tulee - toivottavasti lopputulos olisi edes sellainen, että sen kehtaa trimmausportfolion osaksi laittaa. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti