lauantai 23. helmikuuta 2008

H niinkuin Hieno!


Hiihtoloman alun kunniaksi ajeltiin(löydettiin jopa mainiosti perillekin, vaikka oltiin ihan kaksistaan) tänään Tuusniemelle ryhmänäyttelyyn Helkan kanssa. Näyttelypaikalle saavuttiin puoli yhdeksän maissa ja tunnin päästä alkoi lapinporokoirien arvostelu, jonka jälkeen pääsivät vuoroon suomenlapinkoirat. Lapinkoiria oli ilmoitettu näytelmiin 48 ja narttujen junioriluokassa kilpaili niistä 13. Helkan velipojat Onni(M. Kuunloiste) ja Kassu(M. Kuunlumo) jatkoivat hienosti sujuneita esiintymisiään Onni tuloksella EH4 ja Kassu ERI1 ja PU4. Helkan velipuoli Turre(M. Ikioma) oli PU1 ja nappasi lopulta myös ROP-tittelin! :) Onnea sukulaiskoirille!! Miskajasmin kasvattajaluokka saatiin myöskin taas kasaan, vaikkei Helka siihen vielä H:llansa päässytkään osallistumaan.


Tuomarina toiminut Teuvo Kangas oli innokas mittailemaan koiria ja minä jo kehittelin kauhukuvia siitä, mitä Helka(ei koskaan mittakeppiä nähnytkään) tykkäisi, mutta eipä se tainnut loppujen lopuksi edes keppiä huomatakaan, kun oli niin keskittyneenä makkaroihin. Tuomari oli mukava niin koiria kuin esittäjiäkin kohtaan. Helkalle tulokseksi JUN H (= hieno! ^^)mukavalla todenmukaisella arvostelulla: "Musta merkein. Keskikokoinen. Mittasuhteiltaan oikea, kauttaaltaan kevyt narttu, jolla kevytpiirteinen kokonaisuuteen sopiva pää. Hyvä runko. Kevytluustoiset, oikea-asentoiset raajat. Oikea turkinlaatu. Hyvä häntä. Normaali luonne & liike."


Monta tuttua tuli taas tavattua ja olipa taas kivaa! Seuraavan kerran näytelmiin mennään viimeistään huhtikuun alussa Lestijärvelle. Nyt vietetään viikko hiihtolomaa kotona Siilinjärvellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti