tiistai 25. joulukuuta 2007

Joulunviettoa


Eilen vieteltiin sitten jouluaattoa ja aamu aloiteltiin kuusenhaulla, jossa koiratkin olivat innokkaina mukana. Kinkkuakin tosi pasteltiin ja kylläpä koirat pyörivätkin innokkaina pöytien ympärillä, kun koko talo tuoksui vastapaistetulle kinkulle. Helka vähän katseli meitä ihmeissään, kun kuusi sitten tuotiin sisälle, mutta totesi sitten että hyvän vesiautomaatinhan tuosta sai ja kävi juomassa vettä sen alta. Kerttu onkin osannut hyödyntää kuusen maulla höystettyä vettä jo aiemminkin.


Kerttu(lähes 9v.) ja Helka(9,5 kk)
Kerttu(lähes 9v.) ja Helka(9,5 kk)


Iltapäivällä vierailtiin sitten ukin luona koirien kera ja käytiin haudoilla, jonne tosin koirat eivät päässeet, vaan saivat tyytyä odottelemaan autossa. Molemmilla oli tietenkin kyläreissullakin kulkuskaulurit kaulassa. Helka alkuun ihmtteli vähän kaulasta kuuluvaa kilinää, mutta taisi sitten todeta sen harmittomaksi, eikä sen kummemmin siitä välittänyt.


Ilalla sitten kävi myös Joulupukki vieraisilla ja koiratkin saivat monta lahjaa. Kiltteinä olivat kai suunnilleen olleet. ;) Kerttu sai lahjaksi uuden Jokke-pannan(samanlaisen, mutta isomman, kuin Helkalla), koirankeksejä, nahkadonitsin, Cesar-purkin ja muita koiranherkkuja. Helka sai muutaman vinkulelun, nahkadonitsin ja koiranherkkuja. Vinkulelut olivat tietenkin suuresti in, kuten aina. ^^ Yhteiseksi koirat saivat lisäksi Kongin, jota tänään jo pyöriteltiin ja kokeiltiin innolla, ja lihaisat luut, joita todennäköisesti mutustellaan tänään pihalla(sisällä tulisi ehkä liikaa sotkua :P ).


Kivoissa merkeissä vieteltiin aatto siis ja nyt jatketaan vielä pari päviää joulunviettoa. :) Meillä on Helkan kanssa nyt lomaa pari viikkoa, joka vietellään ihan täällä kotosalla. Tammikuun ekana päivänä Kerttu viettää 9-vuotis synttäreitään ja ensimmäisenä viikonloppuna sitten käväistään Kajaanissa kehässä Helkan kanssa ja myös Jalostuspäivien näyttelyyn Kuopioon pitäisi nyt lähetellä Helkan ilmoittautuminen lähiaikoina. Jokin mätsärikin olisi kyllä Kuopiossa Lemmikkiareenalla nyt joulukuun lopulla, mutta saahan nähdä tuleeko sinne lähdettyä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti