lauantai 3. marraskuuta 2007

Pentunäyttelyssä Lahdessa


Aamulla vähän ennen puoli kuutta noustiin Helkan kanssa junaan Siilinjärvellä ja matkattiin Lahteen. Junamatka sujui taas hyvin, eikä siinä ollut muuta ongelmaa, kuin että Helka olisi hirmuisen kovasti koko ajan halunnut tulla penkille! ;) Lahdessa asemalla tavattiin sitten Milla ja Wagner, joiden opastamana jatkettiin kävellen näyttelypaikalle kauppakeskus Syken parkkihalliin.


Helkaa taas alkuun jänskätti pihalla muut koirat, mutta parkkihalliin mentyä se ei sitten suuremmin kuonoaan aukonut. Helkan Onni-velikin saapui paikalle ja sisarukset olivat taas mielissään tapaamisesta. Onni esiintyi kehässä ennen Helkaa ja oli 7-9kk urosten luokassa hienosti 2. Helkan luokassa oli neljä muuta koiraa ja Helka sijoittui 4. Ravaamisissa se ei tuntunut olevan yhtään mukana koko touhussa, mutta seisomiset sujui ok. Tuomarin se antoi katsoa hampaat ja tutkimiset muualta menivät alkuun hyvin, mutta sitten Helka jostakin syystä väisti hieman kauemmas tuomarista. Helkan arvostelu tässä: "Hyvänkokoinen narttu. Kokoonsa sopiva runko & riittävä raajaluusto. Hyvä korvakarvoitus. Vaaleat silmät. Toivoisin voimakkaamman kuono-osan. Ujostelee käsiteltäessä. Liikkuu hyvin edestä, ahtaasti takaa."


Kehien jälkeen käytiin ulkona ottamassa yhteis- ja yksittäiskuvia sisaruksista. Yhteiskuvien otto on aina vähän ongelmallista, kun molemmat katsovat aina eri suuntiin, mutta saahan nähdä josko Minna olisi onnistunut nappaamaan jonkin sellaisenkin kuvan, jossa päät eivät pyörisi ihan eri suuntiin! Minna ja Onni jatkoivat siitä sitten matkaansa ja me Helkan, Millan ja Wagnerin kanssa suunnattiin vielä takaisin parkkihalliin ja käytiin katsomassa samassa hallissa järjestettyä toko-koetta.


Näyttelypaikalta suunnattiin sitten jossakin vaiheessa läheiseen koirapuistoon, jossa Helka ja Wagner juoksentelivat mielissään ensin kaksistaan ja sittemmin mukaan liittyivät myös pk collie ja nöffipentu. Aika pitkä tovi tuli puistossa vietettyä, minkä jälkeen koukattiin sitten Mäkkärin kautta juna-asemalle. Jo Mäkkärin pihassa uupunut Helka pisti kerälle seinän viereen ja nukkui ja juna-asemalle sisälle odottelemaan päästyä se painui heti penkin alle levolle. Tais vähän juoksemiset väsyttää. ;) Junamatka kotiin meni Helkalta lähes kokonaan nukkuessa ja yhdeksän jälkeen oltiin sitten kotona Siilinjärvellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti