maanantai 15. lokakuuta 2007

Kuulumisia syksyltä


Syksy on mennyt hurjan nopeasti ja nyt jo talvea odotellaan. Helkallakin tuli jo viikko sitten 7 kk ikää täyteen, jonka kunniaksi ostin sille jo muutama viikko sitten uuden hienon Hurtta-pannan. Helka on ollut siitä erittäin mielissään siksi, että se tietää myös veljiensä omistavan samanlaiset, joskin eriväriset. ;) Turkkia se yrittää kvasti kasvattaa ja se vaikuttaa oikein kivalaatuiselle ja kiiltävälle. Muutenkin se on jämeröitynyt paljon, kun vertaa vaikka kuukauden takaisiin kuviin. Kyllä se minun pieni pentuni alkaa pikkuhiljaa muuttumaan isoksi tytöksi. Nyt Helka on viime päivien aikana puhdistanut itseään uutterammin, joten olen arvellut, että jokohan ensimmäinen juoksukin olisi sieltä tuloillaan.. Toivottavasti kuitenkin odottelisi vielä vähän aikaa, tällä viikollakin kun olisi tarkoitus mennä Kertun kanssa hoitoon pohjanpystykorva Murren luo siksi aikaa, kun me kaksijalkaiset lomailemme Rhodoksella.


3.11. ollaan sitten suuntaamassa pentunäyttelyyn Lahteen, jonne myös velipoika Onni on ilmoitettu. Helka ja Onni jo odottelevat kovasti tapaamista ja toivovat kovasti pääsevänsä painimaan jossakin. Jyväskylän KV -näyttelyyn ollaan aikeissa myös sisarukset ilmoittaa esiintymään pentuluokkaan viimeistä kertaa. Ensi vuoden puolella jatketaan näytelmiä sitten jo junioriluokassa. Näitten näyttelyreissujen takiakin olisi kyllä mukavaa, ettei Helka vielä juoksujaan aloittelisi, mutta eihän sille sitten vaan mitään mahda jos näin käy.. Saas nähdä.


Kerttukin voi oikein mainiosti ja se tuntuu täydentelevän turkkiaan nyt talvea varten. Silmätulehdus sitä vaivasi muutama viikko sitten ja eikä se mennyt ohi pelkällä keitetyllä vedellä pyyhkimällä, joten lääkäriltä saatiin sitten tippoja. Helka tuon tulehduksen siemenen ilmeisesti toi Kannuksesta mukanaan aiemmin, kun siellä oli monessa koirassa sitä liikkeellä ja Helkalla itselläänkin silmät rähmivät jokusen päin. Se tosin meni ihan vedellä pyyhkimällä ohi.


Loppuun pari syksyistä kuvaa Helkasta muutamaa päivää ennen 7 kk-synttäreitä räpsittynä.


Helka 30 vko, lähes 7 kk


Helka 30 vko, lähes 7 kk

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti